Na delavnicah SOFa bo priložnost za preizkušnje

30.3-1.4.2011, Portorož

Konec marca bo v Portorožu potekal letošnji Slovenski oglaševalski festival (SOF), osrednji letni dogodek slovenske tržno-komunikacijske stroke in vseh, ki so z njo povezani. Potekal bo od srede, 30. marca, do petka, 1. aprila. V treh festivalskih dneh pa se bodo zvrstila številna predavanja, delavnice in zanimiva srečanja.

V kongresnem delu bo letošnji SOF izzival prihodnost slovenskih blagovnih znamk. Na delavnicah pa se bomo s povsem praktičnega vidika posvetili zanimivim temam in preizkušnjam.

Primož Žižek
in Uroš Žižek iz Elaborata bosta predstavila, zakaj bodo ključne osebnosti naslednjega desetletja pri poslovanju prek spleta multifunkcionalni liderji, ki razumejo naravo komuniciranja, oglaševanja, poslovanja, tehnologij in še marsikaj, kar se skriva v detajlih. Andraž Štalc iz družbe Red Orbit bo dokazal, da družbeni mediji lahko vplivajo na različne faze nakupnega procesa, vendar – kako lahko izmerimo njihov vpliv na prodajo, lojalnost, prepoznavnost in nenazadnje na vrednost blagovne znamke? Vasja Zupan iz družbe Neudi pripravlja delavnico, namenjeno medijem, ki iščejo nove rešitve za monetizacijo vsebin – na velika vrata namreč prihajajo nove mobilne platforme (tablični računalniki – iOS, Android, WebOS …). Urša Pučko in Petra Muth iz Pristopa nas bosta popeljali v agencijski svet, na delavnici pa bomo v praksi spoznali raznolike situacije, v katerih se pogosto znajdejo vodje projektov in ugotovili, zakaj med najpomembnejše vrline vodje projektov poleg marketinškega, organizacijskega in ekonomskega znanja sodi tudi sposobnost upravljanja medčloveških odnosov. Luka Gabrovšek in Simon Slonjšak iz Mobitela bosta skozi delavnico prikazala komunikacijske rešitve, ki jih ponuja mobilna tehnologija ter kako prek mobilnih poti dosegati želene ciljne skupine. Janja Božič Marolt iz Mediane nas bo podučila, kako pravilno interpretirati podatke, ki jih pridobimo z raziskavo in kakšne posledice ima lahko že zgolj en napačno interpretiran podatek. Milena Pervanje iz Amrop Adria bo skozi oči strokovnjakinje za iskanje kadrov predstavila pomen zasnove in izgradnje blagovne znamke vsakega posameznika ter kakšni sta njen pomen in vloga pri razvoju kariere. Maka Lippai in Marko Vončina iz Pro Plus bosta na delavnici, ki je namenjena vsem, ki smo kakorkoli povezani s spletnim oglaševanjem, skozi analizo obstoječega prodajnega modela, preteklih izkušenj in trendov skupaj z udeleženci poiskala rešitve za najoptimalnejši spletni nastop. Ozadje dinamičnega znamčenja nam bo približala Milene Wallin iz Viasat Broadcasting UK Ltd, nove dimenzije uporabe »touch« tehnologije v oglaševanju pa Jurij Korenc iz Studia 37.

Preverite program. Izpolnite spletni obrazec in si zagotovite svoje mestu na SOF-u..

Konec marca bo v Portorožu potekal letošnji Slovenski oglaševalski festival (SOF), osrednji letni dogodek slovenske tržno-komunikacijske stroke in vseh, ki so z njo povezani. Potekal bo od srede, 30. marca, do petka, 1. aprila. V treh festivalskih dneh pa se bodo zvrstila številna predavanja, delavnice in zanimiva srečanja.V kongresnem delu bo letošnji SOF izzival prihodnost slovenskih blagovnih znamk. Na delavnicah pa se bomo s povsem praktičnega vidika posvetili zanimivim temam in preizkušnjam.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply