Muca maca 2 ali brez dlake na jeziku

Gledališka stand up komedija (Tina Gorenjak, Martina Ipša)

Tokrat bosta moči in predvsem veliko mero duhovitosti združili vrhunska stand up komičarka Martina Ipša in prepoznavna dramska igralka Tina Gorenjak. MUCA MACA 2 ali brez dlake na jeziku bo logično nadaljevanje prve mega uspešnice Tine Gorenjak "MUCA MACA ali brez ljubezni mi živeti" ni, ki je pustila nepozaben pečat na slovenski medijski in gledališki sceni. Tokrat pa sta tukaj dve – popolnoma različni ženski, s popolnoma različnimi pogledi na moške, ženske in … še marsikaj.

Ali je v tej poplavi komedij, ki govorijo o odnosih še sploh mogoče povedati kaj novega in presenetljivega?

Verjemite nam, marsikaj! Komedija, kot je še niste videli, z glasnimi razmišljanji, v katerih se boste gotovo prepoznali, čeprav jih mogoče še nikoli niste izgovorili na glas – brez dlake na jeziku, skratka.

Mislite, da vas nič več ne more presenetiti. Da ste že videli, slišali in doživeli vse. Predvsem pa imate dovolj stereotipnih pogovorov o moških, ženskah in odnosih. Potem sta za vas pravi odgovor dve nenavadni ženski, ki se ubadata z »navadnimi« problemi. In kaj, če padete not? In kaj, če je vse res? Ultra zabavna komedija, ki se ji ne morete izogniti.

“MUCA MACA 2 ali brez dlake na jeziku” bo logično nadaljevanje prve mega uspešnice Tine Gorenjak, ki je pustila nepozaben pečat na slovenski medijski in gledališki sceni. Tokrat pa sta tukaj dve popolnoma različni ženski, s popolnoma različnimi pogledi na moške, ženske in … še marsikaj. Moči in predvsem veliko mero duhovitosti bosta združili vrhunska stand up komičarka Martina Ipša in prepoznavna dramska igralka Tina Gorenjak.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply