Moustache surf žur

Ob 21.00, Druga pomoč, Ljubljana

V soboto 13.11.2010 se dobimo v Drugi Pomoči – 21.00 (Ljubljana, Šmartinska 3, v bližini Kliničnega centra) in posurfamo vse kar se da:)). Ker je že običajno, da se Tribujevci znamo dobro zabavati, smo tokrat upeljali še dress code: BRKI na sceni (kakršni koli – punce boste najverjetneje imele narisane ali umetne:).

Zakaj smo se odločili za brke?
  V novembru poteka akcija Movember, kjer si moški iz vsega sveta puščamo brke, ker se zbirajo sredsvta za borbo proti moškim boleznim. Sicer je s 1. novembrom akcija že stekla, a z našimi brki bomo pokazali, da nam za stvar ni mar.

Na sporedu:
– top muzika
– top slike Portugal, Maroko…
– pizze
– akcija vodka redbull

Polnoduščci, fantazijoranji, dobronamerci, surferke in surferji, mladiči in stariči, brkoti in brkonje, vabljeni na after Portugalska in before Maroko Quiksilver surf žur.

V soboto 13.11.2010 se dobimo v Drugi Pomoči – 21.00 (Ljubljana, Šmartinska 3, v bližini Kliničnega centra) in posurfamo vse kar se da:)). Ker je že običajno, da se Tribujevci znamo dobro zabavati, smo tokrat upeljali še dress code: BRKI na sceni (kakršni koli – punce boste najverjetneje imele narisane ali umetne:). V novembru poteka akcija Movember, kjer si moški iz vsega sveta puščamo brke, ker se zbirajo sredsvta za borbo proti moškim boleznim. Sicer je s 1. novembrom akcija že stekla, a z našimi brki bomo pokazali, da nam za stvar ni mar.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply