Motocross show na Šklabfestu

Ob 17. uri, Trbovlje

Tisti, ki ste na TV ali računalniških ekranih že videli, kaj pomeni z motorjem skakati več kot 20 metrov daleč in obenem zelo visoko, zraven pa izvajati še vratolomne akrobacije, že veste za kaj gre, a redki, ki so to že videti tudi v živo vedo, da izkušnjo težko opišejo z besedami. No, eno vedno najdejo – noro!

Rock solid, Superman, Scorpion, Hart attack, Cordova … so le nakateri od trikov, katerih imen ne bomo prevajali, jih bomo pa v Trbovljah na ŠKLABfestu videli. Pokazali nam jih bodo mojstri FMX-a (skrajšano ime discipline – Freestyle Motokros). Pridružil se jim bo tudi eno odmevnejših imen freestyle skokov v disciplini ATV (štirikolestnikov) in kot atrakcija, skoki z motornimi sanm … da, skoki s sanmi poleti! Vsekakor vredno ogleda!

Show bo potekal v soboto okoli 17h na prizorišču ŠKLABFESTA.

Tisti, ki ste na TV ali računalniških ekranih že videli, kaj pomeni z motorjem skakati več kot 20 metrov daleč in obenem zelo visoko, zraven pa izvajati še vratolomne akrobacije, že veste za kaj gre, a redki, ki so to že videti tudi v živo vedo, da izkušnjo težko opišejo z besedami. No, eno vedno najdejo – noro! Rock solid, Superman, Scorpion, Hart attack, Cordova … so le nakateri od trikov, katerih imen ne bomo prevajali, jih bomo pa v Trbovljah na ŠKLABfestu videli. Pokazali nam jih bodo mojstri FMX-a (skrajšano ime discipline – Freestyle Motokros) Pridružil se jim bo tudi eno odmevnejših imen freestyle skokov v disciplini ATV (štirikolestnikov) in kot atrakcija, skoki z motornimi sanm … da, skoki s sanmi poleti!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply