Modna promenada NORANAPETKE

ob 21.15, ploščad pred Dvornim barom, Ljubljana

V četrtek, 24.06.2010, ob 21.15 uri, se bo ob 1. obletnici spletne trgovine Noranapetke.si na ploščadi pred Dvornim barom  (Dvorni trg 2, Ljubljana) odvila Modna promenada NORANAPETKE.

Na tej, drugačni in predvsem "nori", modni reviji bodo v ospredju ženski čevlji  s svojimi vrtoglavo visokimi petkami, v katerih se bodo manekenke pogumno sprehodile po strmi, in zato za ta namen dokaj neobičajni, pisti.
 
Revijo bo povezovala zabavna radijska in televizijska voditeljica Ota Roš, s svojim odličnim vokalom bo prireditev popestrila še ena mlada in obetavna slovenska pevka Tina Debevec, svoj slog ličenja pa bo v skladu z idejno nitjo revije predstavila Barbara Brenčič (BB ličenje).

Program bo trajal predvidoma 20 minut, nato pa se bo druženje ob odlični kapljici iz vinske kleti Piro iz Goriških Brd nadaljevalo v prijetni atmosferi Dvornega bara.

Noranapetke.si

Prva spletna trgovina ženskih čevljev v Sloveniji, ta mesec (junij) praznuje svoj prvi rojstni dan. Njen moto ostaja: »Čevlji naj niso le nujni del garderobe, temveč pomemben, če ne celo glavni, kos oblačila.« Kolekcijo sestavlja široka paleta drugačnih, modnih in trendseterskih čevljev, ki si jih »petkoholičarka« Nora lahko privošči po več parov in po lastnih željah – tudi takšne, ki jih »nobena daleč naokoli nima«. Izbira lahko med odprtimi, zaprtimi, polnimi ali brez petkami – torej tudi med tistimi brez petk.

BB ličenje

Barbara Brenčič je članica Slovenia Make-up Team-a. Njen umetniški razpon slikanja obraza sega vse od preprostega dnevnega make up-a do elitnih odrskih poslikav.

Ob 1. obletnici spletne trgovine Noranapetke.si se bo na ploščadi pred Dvornim barom (Dvorni trg 2, Ljubljana) odvila Modna promenada NORANAPETKE. Na tej, drugačni in predvsem “nori”, modni reviji bodo v ospredju ženski čevlji s svojimi vrtoglavo visokimi petkami, v katerih se bodo manekenke pogumno sprehodile po strmi, in zato za ta namen dokaj neobičajni, pisti. Revijo bo povezovala zabavna radijska in televizijska voditeljica Ota Roš, s svojim odličnim vokalom bo prireditev popestrila še ena mlada in obetavna slovenska pevka Tina Debevec, svoj slog ličenja pa bo v skladu z idejno nitjo revije predstavila Barbara Brenčič (BB ličenje).


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply