Mi2 turneja “15 črtic”

Cvetličarna, Ljubljana

Glasbena skupina Mi2 ob petnajstletnici delovanja najavlja prvo samostojno koncertno turnejo.Črtica, Teta Estera, Pojdi z menoj v toplice, Oda gudeki, Pa si šla so tiste skladbe, ki so zaznamovale začetke zasedbe Mi2 od srede devetdesetih let pa vse do izteka prejšnjega tisočletja.

Skupina mladih Rogatčanov (Tone Kregar, Jernej Dirnbek, Egon Herman in Robi Novak), okrepljena z bobnarjem Igorjem Petrom Oračem iz Šmarja pri Jelšah se je trdno usidrala v slovenskem medijskem prostoru in na koncertnih prizoriščih, na katerih je praktično brez pavze ostala prisotna vse do današnjih dni. Prvih deset let tega tisočletja je prineslo še tri samostojne albume in mnogo skladb, s katerimi so Mi2 še okrepili svojo prepoznavnost: Ko bil sn še mali pizdun, Samo tebe te imam, Odhajaš, Sveta Margareta, Zbudi me za 1. maj, do zadnjih, še aktualnih singlov Štajersko nebo in Čakal sn te ko kreten. Vse navedene skladbe in seveda še kup tistih, ki so jih zvesti poslušalci skupine Mi2 spoznali v 15. letih njihovega delovanja, bo sestavljajo program prve samostojne koncertne turneje, ki so jo Mi2 poimenovali »15 črtic«.

Posebnost koncertov bo poleg razširjenega repertoarja in zasedbe tudi v tem, da bodo na sporedu ob spodobni uri, s čemer bodo Mi2 ta glasbeni užitek omogočili tudi tistim, ki jim pretirano ponočevanje zaradi takšnih in drugačnih razlogov ni več najbolj pri srcu.

Vstopnina:
10 eur Moneta/ 15 eur predprodaja

Glasbena skupina Mi2 ob petnajstletnici delovanja najavlja prvo samostojno koncertno turnejo.Črtica, Teta Estera, Pojdi z menoj v toplice, Oda gudeki, Pa si šla so tiste skladbe, ki so zaznamovale začetke zasedbe Mi2 od srede devetdesetih let pa vse do izteka prejšnjega tisočletja. Skupina mladih Rogatčanov (Tone Kregar, Jernej Dirnbek, Egon Herman in Robi Novak), okrepljena z bobnarjem Igorjem Petrom Oračem iz Šmarja pri Jelšah se je trdno usidrala v slovenskem medijskem prostoru in na koncertnih prizoriščih, na katerih je praktično brez pavze ostala prisotna vse do današnjih dni. Prvih deset let tega tisočletja je prineslo še tri samostojne albume in mnogo skladb, s katerimi so Mi2 še okrepili svojo prepoznavnost: Ko bil sn še mali pizdun, Samo tebe te imam, Odhajaš, Sveta Margareta, Zbudi me za 1. maj, do zadnjih, še aktualnih singlov Štajersko nebo in Čakal sn te ko kreten.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply