Mednarodna delavnica digitalne umetnosti The False Project

Center kulture Španski borci, Ljubljana

Po treh delavnicah (Atene, Ljubljana in Lyon) se The False Project zaključi z digitalno razstavo in izdajo publikacije v letu 2012 (urednika Arvanitis in Psychoulis), ki bo predstavljena v vseh sodelujočih mestih (Atene, Ljubljana, Lyon, Zagreb in Salzburg).

Digitalne instalacije udeležencev delavnice v Atenah (oktober 2010) si lahko ogledate na http://thefalseproject.com/info/.

Osnovne PRIJAVE do 10.3. na e-mail: info@spiderontheedge.org. Do nedelje 13.3. pa morajo prijavljeni pripraviti kratko raziskavo in predlog produkta na temo The false project-a ter ga poslati na info@spiderontheedge.org

KURATORJA:
Yannis Arvanitis / GR in Alexandros Psychoulis / GR (dobitnik beneške nagrade na 47. beneškem bienalu)

KJE in KDAJ: 18.-20.3.2011 na Festivalu Pajek v Španskih borcih v Ljubljani

CENA:
Delavnica je BREZPLAČNA!

Rezultat posamezne delavnice so "on line" instalacije udeležencev.
Zadnja delavnica bo potekala v Lyonu, oktobra 2011.

Delavnica poteka v sklopu festivala Pajek – potujoča umetniška manifestacija med 18-20.3.2011 v organizaciji društva Pekinpah, Loge 22 iz Lyona, SSP iz Zagreba in Tanz_haus iz Salzburga.

Po treh delavnicah (Atene, Ljubljana in Lyon) se The False Project zaključi. In sicer z digitalno razstavo in izdajo publikacije v letu 2012 (urednika Arvanitis in Psychoulis), ki bo predstavljena v vseh sodelujočih mestih (Atene, Ljubljana, Lyon, Zagreb in Salzburg). Digitalne instalacije udeležencev delavnice v Atenah (oktober 2010) si lahko ogledate na http://thefalseproject.com/info/. Do nedelje 13.3. pa morajo prijavljeni pripraviti kratko raziskavo in predlog produkta na temo The false project-a ter ga poslati na info@spiderontheedge.org. Delavnica poteka v sklopu festivala Pajek – potujoča umetniška manifestacija med 18-20.3.2011 v organizaciji društva Pekinpah, Loge 22 iz Lyona, SSP iz Zagreba in Tanz_haus iz Salzburga.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply