McDONALD’SOV PROGRAM “EURO 2008 – SPREMLJEVALEC NOGOMETAŠEV”

V okviru programa >Spremljevalec nogometašev< bo podjetje McDonald’s Slovenija to soboto, 19. aprila, izžrebalo dva otroka, ki bosta na polfinalni tekmi Evropskega prvenstva v nogometu – ta bo 26. junija na Dunaju – na nogometno igrišče zakorakala skupaj z nogometnimi zvezdami v polfinale uvrščenih reprezentanc.

Izmed prejetih prijavnic je podjetje McDonald’s Slovenija izvedlo žreb, ki je določil 50 finalistov, med njimi 12 deklet in 38 fantov.

Dva srečneža izmed 50 finalistov pa čaka glavna nagradapot na EURO 2008.

Prireditev in javno žrebanje bo v soboto, 19. aprila od 12:00 do 13:30, na ploščadi pred McDonald’sovo restavracijo v kinocentru Kolosej v nakupovalnem središču BTC v Ljubljani.

Na žrebanju bosta sodelovala tudi nekdanja člana Slovenske nogometne reprezentance Sašo Udovič in Aleš Čeh. Poleg javnega žreba so za finaliste programa »Spremljevalec nogometašev« pripravili zabavo, kjer se bodo med sabo pomerili v nogometnih spretnostih ter uživali ob nastopih nogometnega žonglerja in glasbene skupine Foxy teens. Vedno zabavni McDonald’sov klovn Ronald McDonald pa bo za vse obiskovalce prireditve pripravil številne vragolije in tudi nagrade.

V okviru programa >Spremljevalec nogometašev< bo podjetje McDonald's Slovenija to soboto, 19. aprila, izžrebalo dva otroka, ki bosta na polfinalni tekmi Evropskega prvenstva v nogometu - ta bo 26. junija na Dunaju - na nogometno igrišče zakorakala skupaj z nogometnimi zvezdami v polfinale uvrščenih reprezentanc.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply