Maximal w. Blackstrobe

Ob 23.00, Klub k4, Ljubljana

On je Francoz. Pravi Moški. Njegov »touch« je kužen za ušesa. Zastrupitev je akutna. Postane kronična. Zametek je umazan. Razvija se. Vedno večji in močnejši tolče po ušesni membrani! Popolnoma distorzira zvok, ki izmaličen postane še bolj privlačen. Freakovsko sexy!

Plodu recite kakor vam drago: EBM, Electro Punk, Electroclash ali French Touch, a zametek je en sam: Electro! Zastrupitev pa: Maximal!

Za uverturo bo Dojaja odšpilal nekaj elektro klasikov in vas spravil v pravi »mood«, Oče modernega elektro zvoka pa vas bo popeljal do vrhunca, za katerega bo Boltzmann poskrbel, da ostane konstanten.  Za globoke »house« zvoke in prijetno prodiranje v intimo vašega čutenja bo poskrbel mladi talent Alex Cvetkov ob nadzoru velemojstra Lukasova.  Let the ceremony begin.

Freak hall:
Black Strobe Live
Dojaja
Boltzmann

Lounge:

Lukasov
Alex Cvetkov

Vstop:
Do 24h: 8€
Letak, študent: 10€
Ostali: 12€ 

On je Francoz. Pravi Moški. Njegov »touch« je kužen za ušesa. Zastrupitev je akutna. Postane kronična. Zametek je umazan. Razvija se. Vedno večji in močnejši tolče po ušesni membrani! Popolnoma distorzira zvok, ki izmaličen postane še bolj privlačen. Freakovsko sexy! Plodu recite kakor vam drago: EBM, Electro Punk, Electroclash ali French Touch, a zametek je en sam: Electro! Zastrupitev pa: Maximal! Za uverturo bo Dojaja odšpilal nekaj elektro klasikov in vas spravil v pravi »mood«, Oče modernega elektro zvoka pa vas bo popeljal do vrhunca, za katerega bo Boltzmann poskrbel, da ostane konstanten. Za globoke »house« zvoke in prijetno prodiranje v intimo vašega čutenja bo poskrbel mladi talent Alex Cvetkov ob nadzoru velemojstra Lukasova. Let the ceremony begin.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply