Matevž Petek osmi v Barceloni

Deskarji v disciplini akrobatski skoki so se pomerili na drugi tekmi svetovnega pokala v Barceloni. V finale najboljše deseterice se je tokrat uvrstil Matevž Petek. V finalnem nastopu je za prvi in tretji skok prejel nekoliko slabše ocene, za drugi skok (23,2 točke) pa so ga po njegovem mnenju sodniki nagradili z nekoliko višjimi ocenami, kot bi si zaslužil.

"To je prvi finale v letošnji sezoni, vesel sem, da se forma kaže, da lahko pridem med najboljših deset. Glede finalnega nastopa nisem najbolj zadovoljen, saj ni šlo vse po načrtih, ki sem si jih zadal. Če bi šlo po načrtih bi bil med najboljšimi petimi. Bom moral iti na trening, da še nekoliko izpilim formo," je svoj nastop v Španiji ocenil Petek ter dodal, da je vzdušje v ekipi zelo dobro ter da so štirje tekmovalci v samem svetovnem vrhu.

Junaka prve tekme v Londonu Matevž Pristavec in Domen Bizjak sta zasedla 11. oziroma 12. mesto, med najboljšo petnajsterico pa se je uvrstil še Marko Grilc. Mitja Kodrič je premierno tekmovanje v Barceloni končal na 48. mestu, Luka Jeromel pa je bil 53.

Naslednja tekmo bodo imeli tekmovalci v švedskem Stockholm, kjer bo tekma v akrobatskih skokih na sporedu 21. novembra.

Deskarji v disciplini akrobatski skoki so se pomerili na drugi tekmi svetovnega pokala v Barceloni. V finale najboljše deseterice se je tokrat uvrstil Matevž Petek. Junaka prve tekme v Londonu Matevž Pristavec in Domen Bizjak sta zasedla 11. oziroma 12. mesto, med najboljšo petnajsterico pa se je uvrstil še Marko Grilc.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply