Masters of Dirt turneja se je pričela v Gradcu.

Stožice, Ljubljana

V Ljubljani boste že 17. 3. 2011 ob 20.00 lahko končno videli največji freestyle show dvo in štiri kolesnikov kar jih je v Evropi! V dvorano Stožice prihajajo največji, najslavnejši, najboljši in najbolj ‘umazani’ – Masters Of Dirt! Minuli teden se je turneja pričela s showom v Gradcu, kjer ga je videlo okoli 10.000 ljudi. Navdušenje prisotnih kot tudi enega najboljših »freeriderjev« na svetu Mikea Masona potrjujejo dejstvo, da bodo adrenalinski odvisneži, zbrani pod znamko Masters Of Dirt, docela prepričali tudi slovensko občinstvo!

Kar zadržite sapo in se pripravite na ekstremno dozo adrenalina. V Masters Of Dirt so najboljši predstavniki FMX in 50’s ter BMX & MTB kategorij. V izvirnosti, norosti in pogumu jih ne premaga nihče. Obetajo se vrhunski motoristični lupingi kar 10 metrov v zraku, skoki dolgi tudi 23 metrov, vzvratni skoki, in mnogi drugi spektakularni triki! Izvajajo jih svetovno znani adrenalinski odvisneži, ki vsakič upajo, da bodo varno pristali na tleh.

Po 12 letih je Masters Of Dirt postal največji »freestyle« motoristični spektakel v Evropi, ki ga poznajo po vsem svetu! Masters Of Dirt je edinstveni dogodek, ki ga ne smete zamuditi, saj so v njem združeni najbolj nevarni elementi ekstremnih visokooktanskih in kolesarskih »freeride« disciplin! V kombinaciji »freestyle« motokrosa (FMX), BMX, malih motorjev in štirikolesnikov, se predstavljajo najboljši vozniki iz vsega sveta! Po nastopih v ZDA, v Aziji, po številnih mestih po Evropi – zdaj končno prvič tudi pri nas!

Naštejmo le nekaj imen, ki sodelujejo v ekipi Masters Of Dirt: en najboljših »freeriderjev« na svetu Mike Mason, prvak v slogih 50’s in BMX Travis Hart, začetnik MX in FMX tehnik, Mike Jones, pravi mojster showa, Ronnie Renner, največji talent v Evropi, Chris Brock, najbolj karizmatičen »freelancer«, Busty Wolter, Charles Pages, zmagovalec številnih prvenstev, Alvaro Dal Fara, legenda francoske BMX scene, Olivier Durieux ter Justin Hoyer, Adam Jones, Robbie Maddison, Alastair Sayer, Remi Bizouard, Dustin Miller, Thomas Pages, Jon Guetter, Luke Smith, Yacine Eloudjedi, Nicholas Bertier, Alex Dropsy, Tj Ellis, Max Bimar, brata Musso in mnogi drugi.

V Ljubljani boste že 17. 3. 2011 ob 20.00 lahko končno videli največji freestyle show dvo in štiri kolesnikov kar jih je v Evropi! V dvorano Stožice prihajajo največji, najslavnejši, najboljši in najbolj ‘umazani’ – Masters Of Dirt! Minuli teden se je turneja pričela s showom v Gradcu, kjer ga je videlo okoli 10.000 ljudi. Navdušenje prisotnih kot tudi enega najboljših »freeriderjev« na svetu Mikea Masona potrjujejo dejstvo, da bodo adrenalinski odvisneži, zbrani pod znamko Masters Of Dirt, docela prepričali tudi slovensko občinstvo! Kar zadržite sapo in se pripravite na ekstremno dozo adrenalina. V Masters Of Dirt so najboljši predstavniki FMX in 50’s ter BMX & MTB kategorij. V izvirnosti, norosti in pogumu jih ne premaga nihče. Obetajo se vrhunski motoristični lupingi kar 10 metrov v zraku, skoki dolgi tudi 23 metrov, vzvratni skoki, in mnogi drugi spektakularni triki! Izvajajo jih svetovno znani adrenalinski odvisneži, ki vsakič upajo, da bodo varno pristali na tleh.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply