Masters Of Dirt končno v Ljubljani.

ob 19.00, SRC Arena Stožice, Ljubljana

17. 3. 2011 se bo v Ljubljani zgodil največji freestyle show kar jih je možno videti v Evropi! V dvorano Stožice prihajajo največji, najslavnejši, najboljši in najbolj ‘umazani’ – Masters Of Dirt! Zadržite sapo in se pripravite na ekstremno dozo adrenalina. Masters Of Dirt (MOD) sestavljajo najboljši predstavniki FMX & 50’s ter BMX in MTB kategorij. Nekateri od njih slovijo po tem, da jih v izvirnosti, norosti in pogumu ne premaga nihče.

Pred osmimi leti si je 14-letni nadobudni genij zamislil show svojega življenja. Od takrat še ni minilo 10 let, Masters Of Dirt pa je že svetovno znana znamka, ki organizira divje in nepozabne zabave po celem svetu. Masters Of Dirt sestavljajo najboljši predstavniki FMX & 50’s ter BMX & MTB kategorij. Nekateri od njih slovijo po tem, da jih v izvirnosti, norosti in pogumu ne premaga nihče. Naštejmo le nekaj imen: Mike Mason (eden od najboljših »freeriderjev« na svetu, njegovi triki so dih jemajoči), Travis Hart (prvak v stilu 50’s in BMX), Mike Jones (začetnik MX in FMX, ki je iznašel mnogo trikov in je sposoben neverjetnega nadzora nad svojim kolesom, je resnična legenda), Ronnie Renner (pravi mojster showa, izjemno talentiran fant, ki počne najbolj nore akrobacije),  Chris Brock (največji BMX talent Evrope), Busty Wolter (najbolj karizmatičen evropski »freelancer«), Charles Pages (izvala 360° trike), Alvaro Dal Fara (zmagovalec številnih prvenstev), Olivier Durieux (legenda francoske BMX scene), ter: Justin Hoyer, Adam Jones, Robbie Maddison, Alastair Sayer, Remi Bizouard, Dustin Miller, Thomas Pages, Jon Guetter, Luke Smith, Yacine Eloudjedi, Nicholas Bertier, Alex Dropsy, Tj Ellis, Max Bimar, brata Musso, in mnogi drugi.

Od drugih jih loči izjemna strast do tega kar počnejo. Njihov cilj je organizirati najboljše, najbolj nore in najbolj spektakularne showe kar ste jih kdaj videli. Slovijo po najboljših nastopajočih akrobatih/ tekmovalcih, ki nimajo nikakršnih zavor in ne strahu.

Za ta enkratni spektakel, katerega predprodaja se prične že v torek, 2. 11. 2010, boste odšteli od 25,00 do 36,00 EUR, bolj zahtevni pa si jo boste lahko priskrbeli za 44,00 EUR. Kdor pa si bo želel popolno udobje z jedačo in pijačo, najboljšim pogledom, posebnim promocijskih paketom in druženjem z nastopajočimi, pa si bo privoščil VIP vstopnico

CENA VSTOPNIC:
Predprodaja: od 25,00 do 44,00 EUR.
Vstopnice bodo na voljo od torka, 2. 11. 2010!

Predprodajna mesta:
Hiša vstopnic (City Park), bencinski servisi Petrola, Pošta Slovenije, e-Študentski servisi, Europark (Maribor), Vstopnice.com – Ekopool Celje, blagajna Križank, Kompasove poslovalnice, LPP, Collegium, Alpetour, poslovalnice Big Banga, trafike 3dva, kioski Dela, blagajna Hale Tivoli …

Internetna prodaja:
www.eventim.si, www.koncerti.net, www.napovednik.com in www.vstopnice.com.

Telefonska prodaja vstopnic:
01 42 05 000

Ljubljani se bo 17. 3. 2011 zgodil največji freestyle show kar jih je možno videti v Evropi! V dvorano Stožice prihajajo največji, najslavnejši, najboljši in najbolj ‘umazani’ – Masters Of Dirt! Zadržite sapo in se pripravite na ekstremno dozo adrenalina. Masters Of Dirt (MOD) sestavljajo najboljši predstavniki FMX & 50’s ter BMX in MTB kategorij. Nekateri od njih slovijo po tem, da jih v izvirnosti, norosti in pogumu ne premaga nihče. Naštejmo le nekaj imen MOD-a: Mike Mason (eden od najboljših »freeriderjev« na svetu, njegovi triki so dih jemajoči), Travis Hart (prvak v stilu 50’s in BMX), Mike Jones (začetnik MX in FMX, ki je iznašel mnogo trikov in je sposoben neverjetnega nadzora nad svojim kolesom, je resnična legenda), Ronnie Renner (pravi mojster showa, izjemno talentiran fant, ki počne najbolj nore akrobacije), Chris Brock (največji BMX talent Evrope) in mnogi drugi!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply