Massacrate VI.

Ob 22. uri, Klub Inbox, Ljubljana

Tudi letos pade inventura najtršega, kar razsaja v elektronskem podzelju, točno na božič. Saj, če si dovolimo parafrazo osivelega plastik-fantastika, za familijo si je treba čas vzet, ga ornk zastružit in se na polno fajn imet! In s kom se sploh lahko imaš bolje, kot z mučenci, s katerimi puščaš švic v razbejenih neonskih arenah.

Letos bomo že šestič kalili božični mir in iskali luč iz teme na kondicijskem treningu klenih tehnoborcev, ki se klanjajo le debelim bassom in zgodbam s trde strani tehna. Koalicija je v krizi, resničnost kolje resnico, kompas se vrti v prazno – soborci te potrebujejo bolj kot kdajkoli prej! Strnimo vrste in stopimo v dva-enajst pod edinim pravim praporom. Čas je, da končno postaneš eno s Hard Ass Technom!

Hard Techno Massachrists

LENNY DEE // New York, USA
O. B. I. // Munster, GER
AMOK // Frankfurt, GER
BORIS S. // Frankfurt, GER
DANIEL GLOOMY // Ljubljana, SI
DIEGO TRANI // IT

Hard Core Lobotomists:

LENNY DEE // New York, USA
PAYMON // SI
MICHAEL VAN DEMON // SI
VIRUS // SI
KRISTIANO PRIME // SI
BOMBEAR // SI

VSTOPNINA:
Do 23:00/ till 23:00 = 15€
Po 23:00 / After 23:00 = 18€

INFO
info: info@mugada.si  //  +386 (0) 40 772 327 (Jaka)

Tudi letos pade inventura najtršega, kar razsaja v elektronskem podzelju, točno na božič. Saj, če si dovolimo parafrazo osivelega plastik-fantastika, za familijo si je treba čas vzet, ga ornk zastružit in se na polno fajn imet! In s kom se sploh lahko imaš bolje, kot z mučenci, s katerimi puščaš švic v razbejenih neonskih arenah. Letos bomo že šestič kalili božični mir in iskali luč iz teme na kondicijskem treningu klenih tehnoborcev, ki se klanjajo le debelim bassom in zgodbam s trde strani tehna. Koalicija je v krizi, resničnost kolje resnico, kompas se vrti v prazno – soborci te potrebujejo bolj kot kdajkoli prej! Strnimo vrste in stopimo v dva-enajst pod edinim pravim praporom. Čas je, da končno postaneš eno s Hard Ass Technom!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply