Mashin’ w. Mooqee

Ob 23. uri, Klub k4, Ljubljana

Attention all shoppers! Ekipa P4B v sodelovanju z mladinsko-razvedrilnim krilom slovenske teritorialne zaščite izdaja uradno vabilo na prijateljski bombni napad! Drugega aprila (02.04.2011) okoli 11. ure zvečer obstaja velika verjetnost, če ne kar popolna gotovost, da bo zadrževanje na mestnih ulicah … povsem varno. Vse prebivalce prestolnice zato vljudno prosimo, da se umaknejo v varno zavetje kletnih prostorov ljubljanske K4, kjer bo nevarnost udara največja.

Iz zabarikadiranega okopa visoko nad šterkinim bojnim poljem, bo general Mooqee bombardiral nemočno rajo z vsem kar premore njegov arzenal. Pričakuje se, da bo preizkusil vse najnovejše proizvode lastne tvrtke Bombstrikes, trenutno ene od vodilnih na področju ghetto funk granat, nufunk brejkov visokega kalibra in mashupov serije 3.0; vse skupaj pa bo podkrepil še s svojimi editi in remiksi, ki se mu valjajo po vojaški torbi. Tip je one man army, na Otoku pa se ga drži tudi sloves – tako vsaj pravijo britanski poznavalci – legendarnega DJ-ja. K nam torej prihaja vrhunski producent in DJ v enem, kar pomeni da nas čaka lekcija iz doktrine shock & awe – tokrat za spremembo v njenem najboljšem možnem pomenu.

Na malem se bomo zazibali med vrsticami jazza in elektronike in gotovo bo to krasno ogrevanje pred koncertom Bonoba v Kino Šiški. Žanersko izredno širok pojem novega jazza bomo raztegnili, kot pravi tudi sam Bonobo, od psihadeličnega jazza do hiphopa.

Bombs, Beats and Basslines floor:
Mooqee (Bomb Strikes) UK
Marvin
Besso
Mareen

Nu:Jazz floor:
DJ Zhe (Code.ep / Goodfoot)
Blasch (Zagorje Underground)
Danaja (DrumWise)
Lunic (DrumWise)

VJ FŠK (Multipraktik)

Vstopnina:

do 24h: 8€
študenti: 9 €
ostali po 24h: 10 €

Iz zabarikadiranega okopa visoko nad šterkinim bojnim poljem, bo general Mooqee bombardiral nemočno rajo z vsem kar premore njegov arzenal. Pričakuje se, da bo preizkusil vse najnovejše proizvode lastne tvrtke Bombstrikes, trenutno ene od vodilnih na področju ghetto funk granat, nufunk brejkov visokega kalibra in mashupov serije 3.0; vse skupaj pa bo podkrepil še s svojimi editi in remiksi, ki se mu valjajo po vojaški torbi. Tip je one man army, na Otoku pa se ga drži tudi sloves – tako vsaj pravijo britanski poznavalci – legendarnega DJ-ja.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply