Mashin’ w. DJ Moneyshot

Ob 23. uri, Klub k4, Ljubljana

Ekipa P4B, ki v K4 prireja večere Mashin’, vas že nekaj časa zalaga z dovolj pestro mešanico znanih in neznanih napevov ter novih in starih beatov, da bi moralo postati jasno naslednje: Mashin’ = good times, hard beats. Preprosto, a ne… Gostili smo že kar nekaj DJ-jev, ki se v ta koncept poklopijo kot ata na mamo, zdaj pa je prišel čas, da v domače loge pripeljemo grofa eklektičnih brejkov, big kahuno skrečanja in akapel, kralja mikstejpov…  Ladies and gents… DJ Moneyshot.

Če se tudi vaša punca pritožuje, zakaj k… jo vedno vlačite na neke čudaške žure ali pa v klet kjer vadi vaš band, imate zdaj priložnost, da se odkupite. Moneyshot ni zastonj najljubši selektor Abdominalove bejbe in prvo ime nove generacije Solid Steel DJ-jev. Hip hop, brejki, jazz, funk, pop, d’n’b… Vse to se znajde v njegovih miksih… včasih vse naenkrat. »Vse kar potrebujete je odprta glava in plesni čevlji.«

Za dobro mero se nam bo pridružil še hip hop maestro Gramatik z ekskluzivnim live actom, v katerem bo slišati material s prihajajočega albuma Street Bangerz vol. 4.

Na malem floru bo zazvenelo, kar je najglobjega v bobnu in basu. Začne se pravzaprav pri založbah kot so 31 records, Detail in gre vse tja do Fokuz in Signature.

Your girlfriend’s favorite floor:

DJ Moneyshot (Solid Steel) UK
Gramatik (DreamBIG)
Besso & Cabron (p4b.nu)

DeepDown floor:
Danaja (DrumWise)
Dora (bassinvaders!, DrumWise)
Lunic (DrumWise)

VJ show by dBc (DreamBIG)

Vstop:

Do 24h: 8 €
Študenti: 9 €
Ostali: 10 €

kipa P4B, ki v K4 prireja večere Mashin’, vas že nekaj časa zalaga z dovolj pestro mešanico znanih in neznanih napevov ter novih in starih beatov, da bi moralo postati jasno naslednje: Mashin’ = good times, hard beats. Preprosto, a ne… Gostili smo že kar nekaj DJ-jev, ki se v ta koncept poklopijo kot ata na mamo, zdaj pa je prišel čas, da v domače loge pripeljemo grofa eklektičnih brejkov, big kahuno skrečanja in akapel, kralja mikstejpov… Ladies and germs… DJ Moneyshot. Za dobro mero se nam bo pridružil še hip hop maestro Gramatik z ekskluzivnim live actom, v katerem bo slišati material s prihajajočega albuma Street Bangerz vol. 4. Na malem floru bo zazvenelo, kar je najglobjega v bobnu in basu. Začne se pravzaprav pri založbah kot so 31 records, Detail in gre vse tja do Fokuz in Signature.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply