MARATONA V RADENCIH

Kolesarstvo

Kolesarska sekcija Športnega društva Radenci pripravlja v mesecu avgustu dve osrednji rekreativni kolesarski prireditvi v Pomurju in Sloveniji. Vsakemu kolesarju tudi privlačne kolesarske hlače v podobi Radenska plus Active. Tudi letos rekordna udeležba.

Po tem, ko se je lanskega kolesarskega maratona Treh src v Radencih udeležilo 1301 kolesarjev, kar uvršča RKM Tri srca med največje kolesarske prireditve v Sloveniji – lansko leto so na obeh kolesarskih prireditvah v Radencih in Bio Termah v Mali Nedelji zabeležili obisk 2106 kolesark in kolesarjev, tudi letos pričakujejo še številčnejšo udeležbo. To bo letos že 28. rekreativni kolesarski maraton Treh src v Radencih, in sicer v nedeljo, 24. avgusta 2008 s startom ob 10.00 uri izpred lovskega doma “Jež” v Radencih. Proge bodo tri – mali maraton na 27 km (2 vzpona), maraton Treh src na 70 kilometrski progi skozi lepe kraje in tudi vzpone po Radgonsko-Kapelskih goricah (7 vzponov), organizatorji pa ponujajo tudi zahtevno srednjo progo »Tri srca brez mehurčkov« na 54 km (4 vzponi). Vožnja bo do Gornje Radgone – cca 3 km zaprta. Startnina bo znašala 22 €, v predprijavah do 18. 8. 2008 /prejemnik: ŠD Radenci – KOSE, namen: Startnina MTS 2008. Kopijo položnice priložite k prijavnici; TRR 02341- 0011912031/, bo nekaj cenejša – 18 €. Za imetnike Olimpijske kartice startnina znaša 20 € ter 13 € brez kolesarskih hlač. S plačilom predprijave do 18. avgusta 2008 lahko dvignete kolesarske hlače takoj. Obe kolesarski prireditvi se vključujeta v prireditve Slovenija kolesari.

Vsi udeleženci kolesarskega maratona Treh src bodo za plačano startnino 22 € dobili:

– Kolesarske hlače Radenska plus Active
– brezplačne napitke Radenske na okrepčevalnicah in v startno ciljnem prostoru,
– topli obrok na cilju,
– brezplačen vstop na Mednarodni kmetijsko-živilski sejem v Gornji Radgoni na dan maratona.

Organizatorji ponujajo tudi startnino v višini 15 €, vendar brez kolesarskih hlač. Pokali za najmlajše in najstarejše udeležence ter najštevilčnejšo ekipo. Po prihodu v cilj organizatorji napovedujejo tudi druženje kolesarjev in sproščeno vzdušje.

Milan Verdev


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply