MANILA CLUB

MEGA KLUB NA GORENJSKEM!

Odprl se je najbolj mega klub na Gorenjskem- Manila Club, ki ga najdete v stavbi Mega Centra v Kranju (Savska cesta 34).

Manila se razprostira na 650m2, kjer si lahko podnevi in ponoči privoščite igro biljarda na sedmih kvalitetnih mizah, na katerih trenirajo tudi najbolj priznani biljardisti v Sloveniji. Zvečer lahko skočite v svet zabave in dobre glasbe, saj vam v klubu ponujajo izjemno pester program. Petki so rezervirani za večere Manila gratest hits- največje hite vseh časov, ob sobotah pa pričakujte udarne glasbene vibracije pod skupnim imenom Manila Clubbing. Že tako pester in raznolik program pa v »najbolj mega klubu na Gorenjskem« popestrijo tudi izbrani koncerti.

V kolikor si boste zaželeli intimnosti, vam v Manili ponujajo tudi rezervacijo in najem VIP prostora, ki bo ta večer samo vaš. Manila club lahko najamete tudi za zaključeno družbo, praznovanja rojstnih dni ali novoletno zabavo. Privatne zabave vam pričarajo po vašem okusu in s tem poskrbijo, da bo vaš večer nepozaben. Glede na vaše želje, bodo poskrbeli tudi za catering, pijačo, animacijo, fotografa, glasbene skupine ali Dj-e, ki bodo vrteli glasbeno zvrst po vaši izbiri.

V Manili (Mega Centru) lahko EKSKLUZIVNO najamete tudi VIP savno z jacuzzijem (+ šampanjcem) za dve osebi, kjer se boste lahko sprostili tudi pozno v noč.

MANILA NAPOVEDUJE:

06.11.2009 : MANILA GREATESTS HITS
največji hiti vseh časov:
DJ PERO vs. DJ JURE

07.11.2009 : SATURDAYS MANILA CLUBBING
with: PETER PLESER

13.11.2009 : MANILA DISCO VROČICA
70/80 disco, funky, soul..
DJ PERO vs. DJ JURE

14.11.2009 : BATTLE OF DISCO SOULS
DJ PAN
DJ BLASCH
PETER PLESER

20.11.2009 : MANILA live!
KINGSTON
after party: DJ JURE

21.11.2009 : OLDIES GOLDIES HOUSE SESSION
DJ NYN
DJ FFRIKA

27.11. 2009 : MANILA GREATESTS HITS
največji hiti vseh časov:
DJ PERO vs. DJ JURE

28.11. 2009 : MANILA live!!!
LOS CABALLEROS
after party: DJ JURE

Odprl se je mega klub na Gorenjskem, Manila Club, ki ga najdete v stavbi Mega Centra v Kranju (Savska cesta 34). Manila se razprostira na 650m2, kjer si lahko podnevi in ponoči privoščite igro biljarda na sedmih kvalitetnih mizah, na katerih trenirajo tudi najbolj priznani biljardisti v Sloveniji. Zvečer lahko skočite v svet zabave in dobre glasbe, saj vam v klubu ponujajo izjemno pester program. Petki so rezervirani za večere Manila gratest hits- največje hite vseh časov, ob sobotah pa pričakujte udarne glasbene vibracije pod skupnim imenom Manila Clubbing.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply