Magnetic Man, DJ Sneak ter Carl Craig na Exitu 2011

Exit festival, Novi Sad

Dance Arena festivala Exit, ki slovi kot ena najboljših v Evropi, najavlja niz novih impozantnih imen. Fedde Le Grand, Tiga, James Zabiela, Joris Voorn in Gramophonedzie so že potrdili svoj prihod, pridružili pa se jim bodo tudi DJ Sneak, Carl Craig, Marco Carola in tiNi. Okrepitev za glavni oder bo letos ponudila ena najbolj iskanih dubstep skupin na Exitovih socialnih mrežah, Magnetic Man.
 
Londonski trio Magnetic Man sestavljajo Oliver Jones, Arthur Smith in Adegbenga Adejumo, bolj znani po psevdonimih DJ Skream, Artwork in Benga. Najprepoznavnejši single trojice producentov in didžejev I Need Air (odpela ga je Angela Hunte) je zelo hitro osvojil svetovne glasbene lestvice, istoimenski prvenec, ki so ga izdali lani, pa je navdušil tudi dubstep puriste.
 
Tiste, ki prisegajo na lahkotnejše melodije, bo razveselil prihod DJ Sneak-a, ki bo s sabo prinesel kovček poln avtentičnih disco in house ritmov. Njegov dinamični stil, ki varira od energične čikaške šole, preko plemenskih latino bitov, pa vse do disco obdelav retro klasik, ga je uvrstil na lestvico najboljših 100 DJ-ev na svetu.
 
Eden od zvezdnikov na Dance Areni bo tudi Carl Craig, ki te dni praznuje 20. rojstni dan svoje založbe Planet E. Nominiranec za nagrado grammy in ambasador Detroita bo zagotovo navdušil fane na festivalu Exit. Pridružila se mu bosta tudi globalni ambasador italijanske techno scene Marco Carola in najnovejše odkritje Ibize – temperamentna tiNi.
Exitovo uradno prodajno mesto za Slovenijo:

Dance Arena festivala Exit, ki slovi kot ena najboljših v Evropi, najavlja niz novih impozantnih imen. Fedde Le Grand, Tiga, James Zabiela, Joris Voorn in Gramophonedzie so že potrdili svoj prihod, pridružili pa se jim bodo tudi DJ Sneak, Carl Craig, Marco Carola in tiNi. Okrepitev za glavni oder bo letos ponudila ena najbolj iskanih dubstep skupin na Exitovih socialnih mrežah, Magnetic Man. Tiste, ki prisegajo na lahkotnejše melodije, bo razveselil prihod DJ Sneak-a, ki bo s sabo prinesel kovček poln avtentičnih disco in house ritmov. Eden od zvezdnikov na Dance Areni bo tudi Carl Craig, ki te dni praznuje 20. rojstni dan svoje založbe Planet E.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply