MAGICFORESTFLY

Psytrance open air party v Gostinci pri Ljubljani.

Začetek poletne kozmične veselice bodo ob 22ih naznanili elektro-minimal ritmi, nakar jih bomo zabelili z mastno kislino in kaj hitro bo rajanje zdrsnilo v črvino neskončne spirale goa inu psy trensa.

Party je na istem mestu kot lanskoletni Mami’s Magic party. To pomeni iz centra mimo Fužin po Zaloški cesti vse do Zaloga, kjer ne zavijete na prednostno levo, ampak peljete naravnost proti Kašlju oziroma Lazam pri Dolskem. Ob izhodu iz Ljubljane se peljete naravnost, kjer kmalu za tem prečkate most čez Ljubljanico in se ob reki in železniški progi peljete naravnost. Kmalu pridete do izliva Ljubljanice v Savo in se peljete naprej. Pri odcepu za Janče bodite pozorni, peljete se po cesti v Kresnice cca 1.7 km naravnost proti Lazam pri Dolskem, nato prvi podvoz pod progo zavijete desno in se peljete po makedamski cesti cca 1.2 km v hrib, tam vas čaka gozd. Označbe bodo vidne.

22:00 – 24:00 … Agent Mushroom
24:00 – 02:00 … Naveen
02:00 – 04:00 … Magica & Naveen
04:00 – 06:00 … Smrgoda
06:00 – 08:00 … Kilgore Trout
08:00 – 10:00 … Rio

Psytrance parti na odprtem v Gostinci pri Ljubljani. Začetek poletne kozmične veselice bodo ob 22ih naznanili elektro-minimal ritmi, nakar jih bomo zabelili z mastno kislino in kaj hitro bo rajanje zdrsnilo v črvino neskončne spirale goa inu psy trensa.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply