LOVSKA POKOVKA

koča Mačkovci, Postojna

Letošnja POKOVKA bo nekaj posebnega. Poleg nočnega rajanja vam pripravljamo tudi sobotni after-party, športne in nagradne igre. Prireditev je namenjena vsem, ki obožujete zabavo na prostem, kvalitetno glasbo in jutranje podaljške.

Prav za to priložnost vam bomo pripravili več kot dovolj sence, da boste lahko nemoteno uživali v medsebojnem druženju, srkanju "wallet friendly" koktejlov in posebnih kulinaričnih specialitetah. Ker je dogodek brezplačen, vas pričakujemo v velikem številu, z zvrhano košaro pozitivne energije.

Lovce smo razvrstili v nočno in dnevno skupino. Nočna skupina bo udarila s polno silo, dnevna pa se bo lotila lova na malce bolj strateški način:

Nočni lovci : (8PM – 6AM)

Veztax
Qualias Dead – Live!
Psiho
Benjamin Begović
Rayden
Bownr & J’re
Polanski

Dnevni lovci (6AM – 9PM)

Symann
Damir & D-Junior
Schrauff
Dado
Hardwired
Gee
Splinterhouse
Martelli
Berry Blowme
Agent Mushroom
Trajkovski
Mathias Chrepz


Lokacija:
koča Mačkovec, Postojna
Avtocesto zapustite v Postojni. Peljete se skozi center ter od znaka, ki označuje konec Postojne, nadaljujete 2 kilometrsko vožnjo po stari cesti proti Planini. Pri bivši gostilni Ravbar zavijete desno na makedamsko pot, ki vas pripelje do prizorišča. Pot v gozd bo označena z utripajočimi lučkami.

Priporočamo, svetujemo (izvleček iz Chill&Grill texta):
Insekt repelent, dolgi rokavi za zvečer, primerna obutev, odeja, šotor, spalna vreča, zložljivi stol, pribor za osebno higieno, krema za sončenje, osvežilni pršilnik z vodo za obraz, čim več športnih rekvizitov in družabnih iger, sončna očala, prenosljivi pepelnik, udobni naslonjač, fotoaparat, papirnati osvežilni robčki.

Nagradne igre: glavna nagrada – rafting na Soči za 6 oseb

Dogodek je "privatne" narave in brezplačen! Vsak obiskovalec naj zahteva uradno kartico s katero dokazuješ, da si "član" pokovke. Kartico zahtevajte pri šanku oz. se posvetujte z vašim najljubšim dj-em. Zabave se lahko udeleži vsak, ki meni, da je družabno bitje. Nadležni jezikavi nepridipravi bodo z dogodka nemudoma odstranjeni v spremstvu varnostnika.

Music policy: house, tekkno, electro, prog., mnml, dnb, electronica,..

V primeru dežja zabava odpade! / Info: 041347608 Matjaž. Spremljaj dogodek na Facebook-u za ostale informacije.

Letošnja POKOVKA bo nekaj posebnega. Poleg nočnega rajanja vam pripravljamo tudi sobotni after-party, športne in nagradne igre.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply