Ljubljana bo končno dobila pokriti skejt park

Urban Roof center raste v Šiški – otvoritev: 3. september!

Notranji rolkarski poligon, plezalni center, plesna dvorana. Pod streho športnega centra Urban Roof moderni športi ne bodo nikoli počivali. Niti v dežju.

Zdaj gre zares. V začetku leta 2010 smo po dolgotrajnem iskanju končno našli primeren prostor za naš center. Majhen predogled hale na ulici Milana Majcna 6 ste lahko dobili na dogodku Red Bull Manny Mania, ki smo ga s prestavitvijo v bodoči center uspešno rešili pred dežjem.

Čez poletje se vračamo za zaprta vrata, da dokončamo vizijo, ki jo v zasnovni obliki vidite na zgornjih slikah. Do takrat si v koledar zapišite 3. september in se vidimo na otvoritvi!
Predstavitev

Že od leta 2006 si prizadevamo za izgradnjo športnega centra, ki bo namenjen izključno urbanim športom in bo vseboval kvaliteten notranji rolkarski poligon, plezalni center, plesno dvorano, bar in trgovino s športnimi rekviziti.

Zavedamo se, da športna infrastruktura ni sama sebi namen. Da bo center služil svojemu namenu, ki močno presega le udejstvovanje športnikov na obstoječih objektih, imamo pripravljen program, ki bo centru omogočil normalno delovanje. Poleg mednarodnih in tekmovanj na lokalni ravni bo poskrbljeno tudi za začetnike in najmlajše športnike. Organizirana bo vadba ter varstvo, kjer bomo otroke na zabaven način vpeljali v urbane športe.

Želimo si, da bi Urban Roof nudil zatočišče tudi športnikom, ki se pri nas ne bodo mogli ukvarjati s svojim športom; v mislih imamo surferje na valovih, windsurferje, gorske kolesarje, smučarje prostega sloga, deskarje na snegu, deskarje na vodi in ostale.

Prepričani smo, da bo Ljubljana in celotna Slovenija s centrom Urban Roof dobila športni objekt za zelo širok krog ljudi ter da bo Ljubljana končno dobila neko središče dogajanja, kamor bomo lahko z veseljem zahajali in kjer bo vse prirejeno nam — urbanim športnikom — tako ambient z zaposlenimi, glasba, film. Le tako bo center izžareval tisto kar nam je skupno — življenjski slog.

Notranji rolkarski poligon, plezalni center, plesna dvorana. Pod streho športnega centra Urban Roof moderni športi ne bodo nikoli počivali. Niti v dežju.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply