Limited Edition vol.2 (Open Air)

Moment Bar (Industrijska cona Šiška-Litostroj)

Družili se bomo na odprtem pod šotorom! Za dobrodošlico prejme vsak welcome drink in promocijski cd od nastopajočih, bodypainting, barman, nagradne igre, vizualizacije, hostese… Število obiskovalcev je omejeno na 150 zato si čimprej zagotovite obisk z vpisom na listo!!!

Dj-s:

F.SONIK
(ViVa Music,Monique Music,Starlight,Jesus Loved You)
http://www.myspace.com/fsonik
http://soundcloud.com/f-sonik
http://www.facebook.com/f.sonik

Gramofonski sladokusci F.Sonika že nekaj časa redno uvrščajo na sezname obetavnih mladih klubskih mojstrov. Koprčan, ki je glasbeno pot začel v navezi Gettotek, je aktiven član ekip SDJF in Flow Management, v zadnjem času pa je že nekajkrat opozoril nase tudi kot avtor. Za seboj ima serijo zanimivih izdaj pri domačih in tujih založbah, komad Something New (s Tomyjem DeClerqueom), ki ga je Umek uvrstil v svoj Essential Mix, in šopek prihajajočih projektov pa napovedujejo, da bo letos še resneje zakoračil na klubsko sceno.Da kronisti nočnega dogajanja Aleša Furlana danes uvrščajo med mlade upe domače klubske elektronike, je še najbolj kriv njegov brat, ki ga je na pota električnih harmonij, basov in distorzij zvabil, ko je pred desetletjem domov privlekel studijsko mešalno mizo in sampler Akai. To je bilo dovolj, da je v bratu prebudil željo po ustvarjanju in mešanju glasbe: "Poglobil sem se v klubsko kulturo, začel obiskovati partije in spremljati dogajanje na sceni," se svojega klica spominja Koprčan, katerega glasbeno usodo so, tako kot usodo večine njegovih obalnih kolegov, zapečatile Kanzyanijeve matineje v izolski Ambasadi Gavioli. "Tam sem odkril, kaj sploh želim početi, in da je to nič drugega kot postati didžej.Samosvojo glasbeno zmes, ki stoji na avtohtonem slovenskem tehnu cepljenim z emocionalno bogatimi progresivnimi pejsaži, F.Sonik vse uspešneje promovira tudi z lastnimi kreacijami. Pri tem mu najbolj pomaga obalni studijski guru Tomy DeClerque, ki je okoli sebe zbral celo četo mladih producentov, ki obetajo, da bodo precej razširili dosedanjo definicijo slovenskega elektronskega zvoka.V Letu 2010 je izdal svoje komade na zelo priznanih založbah kot so ViVa Music,Monique Music,Starlight…

ALEKSIJ
(Toolroom,Cr2,Tested)
http://www.myspace.com/djaleksij
http://soundcloud.com/djaleksij
http://www.facebook.com/pages/DJ-ALEKSIJ/76433669093?ref=ts

DJ Aleksij je eden izmed tistih zares priljubljenih domačih house DJ-ev. Njegova DJ-ska pot se je pričela nekje v devetdestih v obmejni Gorici, kjer je kmalu postal priljubljen tako na levi kot na desni strani meje. Leta 1998 je ustanovil organizacijo House Spectrum, ki je zelo pripomogla k razvoju house scene pri nas, saj je bil namen organizacije pripeljati/predstaviti prodorne in inovativne tuje house dje in producente slovenskemu občinstvu. Dj Aleksij pa je zmixal tudi prvi slovenski house cd z naslovom House Spectrum vol.1! Leta 2005 je združil moči z Angel Anx-om in plod njunega sodelovanja nastane komad "Fatal Song", ki je bil proglašen za najbolje prodajana skladba ba založbi Cr2/najboljši komad na založbi Cr2. Nastopal je na vseh pomembnejših festivalih na prostem v Sloveniji in okolici kot npr. MTV Valkana Beach, Meet Me, Syndustry, Rabac Summer Festival,… in tudi v nekaterih klubilh po Evropi (Alter Ego, Fort Burgignon, Godskitche,The Egg,..).Vrtel je tudi ob boku z nekaterimi največjimi zvezdami scene kot so npr. Deep Dish, Tiesto, Sasha, Eric Morillo, John Digweed, Mark Knight, Felix da Housecat, Mousse T, Eric Prydz, Chris Lake, Nic Fanciulli, Shapeshifters, Frenkie Knuckles, LeeCabrera, Seamus Haji, Layo&Bushwacka, Silicone Soul in mnogi drugi. Zato verjemite, da vas ne bo pustil ravnodušne!

PSIHO
(Annunaki Records,Sidechain Records)
http://www.myspace.com/djpsiho

Bojan Novak aka DJ Psiho se je z elektronskim zvokom okužil že v osnovnošolskih klopeh. Zato ni čudno, da je bil v zgodnjih devetdesetih eden prvih privržencev elektronskega gibanja pri nas. V drugi polovici devetdesetih se je z gramofoni in energičnim pristopom pred publiko hitro povzpel na sam vrh elektronske tehno scene pri nas. Nastopal je ob boku z nekaterimi največjimi imeni techno scene kot so Jeff Mils, Richie Hawtin, Cris Liebing, Space Djs, Adam Beyer in mnogi drugi. Nastopla je tudi na vseh večjih eventih pri nas (Meet Me, Final Flash, Space Night, Desing of Love, Martix,…). V novem tisočletju je z ustanovitvijo založbe Annunaki Records izdal kar nekaj vinilk in cd-jev, kjer so se zvrstila številna imena slovenskih elektronskih umetnikov(Dj Bizzy, Dojaja, Veztax, …). S pomočjo revije Adrenalin mu je lansko leto uspelo izdati dolgoletno hiphop delo (adrnln1997), kjer so sodelovala mnoga znana slovenska hip hop imena…(Klemen Klemen, 6pack Cukur, Zlatko, Bmd, Ballau, Layde b, Da King itd). Zadnje elektronske izdaje pa so se zvrstile na založbah Sidechain Records in Gloriomusic. S svojim energičnim in funky minimal-techno zvokom vas ne bo razočaral.

ANEY F.
(FHD,Malatoid,Killing Machine,Fish)
http://www.myspace.com/djaneyf
http://soundcloud.com/aneyf
http://www.facebook.com/pages/Aney-F/109789162387354?ref=ts

Aney F je 21 letni Dj in producent ki prihaja iz Ljubljane.
Za elektronsko glasbo se je začel zanimati že v zgodnjih najstniških letih, ko je postal obiskovalec partyev z različno elektronsko glasbo. Tako je začel spoznavati različne žanre te novodobne glasbe in zato je Strast do elektronike postala tako močna, da se je dobesedno zaljubil vanjo in tako začel najprej z vrtenjem glasbe nato s časom še z produciranjem. Njegov zvok se konstantno spreminja, kar je dobra stvar tako da nas vedno preseneti z novo, drugačno glasbo. Vrtel je že v večini Slovenskih klubih, sodeloval in vrtel je že z veliko poznanimi DJ-i in producenti, svojo glasbo pa je predstavil tudi že v tujini, kar je za tako mladega DJ-a velik uspeh. Trenutno večina svojega časa in truda porabi za ustvarjanje svoje glasbe.Glasbo je začel vrteti približno pet let nazaj, s produciranjem pa se je začel ukvarjati pred kakšnim letom. Njegovi Ep-ji in remixi so že bili izdani pri kvalitetnih založbah kot so npr FHD Records, Malatoid Records, Fish Records, Killing Machine Records, Substudio, Eklero,Relogical, Speca, Fanfare, Flavorite,.. in še bi lahko naštevali. Veliko njegovega materijala pa bo v prihodnosti še izdanih pri zelo priznanih založbah. Kar nekaj njegovih izdelkov pa se je že uvrstilo med top 100 najbolj prodajanih komadov na Beatportu! Mnogi pravijo, da ima svetlo prihodnost pri ustvarjanju glasbe in seveda tudi vrtenju, kar mu daje dodatno moč in upanje. Več o njemu in njegovi glasbi lahko izveste na njegovi strani (Myspace in Facebook)

DANIEL GREENX
(Dirty Deluxe,Kaseta Music,Stereooxid)
http://www.myspace.com/danielgreenx
http://soundcloud.com/daniel-greenx
http://www.facebook.com/pages/Daniel-Greenx/106570399382767?ref=ts

Daniel Grintal
se je rodil 28. novembra 1987 v Furthu (Nemčija). Že v mladosti se je zanimal za različne stile glasbe. Leta 2006 je bilo za Danielovo prihodnost prelomno, saj je takrat prvič stal pred mešalno mizo in gramofonoma. In začela se je zgodba o mlademu neuveljavljenemu slovenskemu dj-u. Pričetek njegove produkcijske zgodbe se je začelo na začetku leta 2007, ko se je naveličal vrtenja tujih izvajalcev plesne glasbe. Zato se je spustil v producentske vode in poskusil ustvariti svoj single. V veliko pomoč mu je ob strani stal Urban Florjančič bolje znan kot Dj Florex, ta mu je pokazal osnovne poteze pri produciranju in od tam naprej se je mogel znajti sam. Sredi leta 2007 je skupaj s prijatelji ustvaril ekipo Extreme Music crew, kjer so se mu odprla vrata v nove glasbene prostore polne navdiha, kreativnosti in zabave. Po enem letu se je našel v zvrsteh progressive house, minimal in techno, včasih mu iz sveta domišlije uide tudi melodičen techno. Kot dub engineer sodeluje v reggae bandu Mothers Vibe. V svojih skladbah izraža samega sebe in dogajanje okoli njega, zato o sebi ne govori prav veliko, več o njem izvemo ko poslušamo njegovo glasbo.Tokrat se bo predstavil bolj Tech House obarvano.

Warm up by:
BERRY BLOW ME
(Dissoriented Crowd)

Dobimo se: Moment Bar (Industrijska Cona Šiška)
Štartamo: 21.00
Prispevate: 7€ z letakom 9€ brez letaka

Vstop možen samo z vabilom!!!

prijave na: electricalorgasm@hotmail.com

Družili se bomo na odprtem pod šotorom! Za dobrodošlico prejme vsak welcome drink in promocijski cd od nastopajočih, bodypainting, barman, nagradne igre, vizualizacije, hostese… Število obiskovalcev je omejeno na 150 zato si čimprej zagotovite obisk z vpisom na listo!!!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply