Lifestyle natural na Škisovi tržnici

Letošnja Škisova tržnica je v sodelovanju z nacionalnim, neprofitnim gibanjem Lifestyle natural, Naraven stil življenja, svojo pozornost še posebej namenila skrbi za čistejše okolje. Z veliko podporo podjetij Snaga, d.o.o., in EKO Plus, d.o.o., je tako postala največja tovrstna študentska prireditev v Sloveniji.

S ciljem približati ločevanje odpadkov mladim, je svoje obiskovalce ves čas osveščala in nagovarjala k ločenemu zbiranju odpadkov. Na prizorišču je za čistočo skrbela ekipa več kot 60 ljudi, ki je z več kot 50 zbiralnimi otoki k ločevanju spodbujala tudi obiskovalce in čistila prireditveni prostor. Na tak način so Zveza študentskih klubov Slovenije, gibanje Lifestyle natural, Snaga in EKO Plus poskrbeli, da so bile smeti ločene že pri izvoru, kar se je na prireditvi pokazalo za izjemno stimulativno, saj so obiskovalci ob čistem okolju raje poskrbeli tudi za pravilno odlaganje svojih odpadkov.

Letošnja Škisova tržnica je tako postala vzorčna prireditev za vse ostale dogodke po Sloveniji in dokazala, da so študentske organizacije še kako dovzetne za zeleno okolje in boljši jutri. Organizatorji in obiskovalci so se tako strinjali, da je potrebnih še več takšnih prireditev, ki ozaveščajo o pravilnem ločevanju in spodbujajo k obvladovanju naših odpadkov.

Nacionalno gibanje Lifestyle natural, ki združuje dobro v ljudeh in spodbuja prijaznejši odnos do nas samih, soljudi, narave in živali, zagotavlja kanal za mreženje in izmenjavo kakovostnih informacij o zdravi prehrani, gibanju, ekologiji, zdravju, življenjskemu stilu, turizmu in ekonomiji. Na prireditvi je tako za dodatno stimulacijo mladih k ločevanju odpadkov poskrbelo tudi z nagradno igro Ločuj in sodeluj!, ki bo na www.lifestylenatural.com potekala vse do 26. maja, ko bodo podeljene okolju prijaznejše nagrade, med drugim tudi gorsko kolo Ghost.

Letošnja Škisova tržnica je v sodelovanju z nacionalnim, neprofitnim gibanjem Lifestyle natural, Naraven stil življenja, svojo pozornost še posebej namenila skrbi za čistejše okolje. Z veliko podporo podjetij Snaga, d.o.o., in EKO Plus, d.o.o., je tako postala največja tovrstna študentska prireditev v Sloveniji. S ciljem približati ločevanje odpadkov mladim, je svoje obiskovalce ves čas osveščala in nagovarjala k ločenemu zbiranju odpadkov. Na prizorišču je za čistočo skrbela ekipa več kot 60 ljudi, ki je z več kot 50 zbiralnimi otoki k ločevanju spodbujala tudi obiskovalce in čistila prireditveni prostor. Na tak način so Zveza študentskih klubov Slovenije, gibanje Lifestyle natural, Snaga in EKO Plus poskrbeli, da so bile smeti ločene že pri izvoru, kar se je na prireditvi pokazalo za izjemno stimulativno, saj so obiskovalci ob čistem okolju raje poskrbeli tudi za pravilno odlaganje svojih odpadkov. Letošnja Škisova tržnica je tako postala vzorčna prireditev za vse ostale dogodke po Sloveniji in dokazala, da so študentske organizacije še kako dovzetne za zeleno okolje in boljši jutri. Organizatorji in obiskovalci so se tako strinjali, da je potrebnih še več takšnih prireditev, ki ozaveščajo o pravilnem ločevanju in spodbujajo k obvladovanju naših odpadkov. Nacionalno gibanje Lifestyle natural, ki združuje dobro v ljudeh in spodbuja prijaznejši odnos do nas samih, soljudi, narave in živali, zagotavlja kanal za mreženje in izmenjavo kakovostnih informacij o zdravi prehrani, gibanju, ekologiji, zdravju, življenjskemu stilu, turizmu in ekonomiji. Na prireditvi je tako za dodatno stimulacijo mladih k ločevanju odpadkov poskrbelo tudi z nagradno igro Ločuj in sodeluj!, ki bo na www.lifestylenatural.com potekala vse do 26. maja, ko bodo podeljene okolju prijaznejše nagrade, med drugim tudi gorsko kolo Ghost. Za ločevanje odpadkov in spodbujanje mladih je skrbelo več kot 60 sodelavcev. Tudi po sedmih urah prireditvenega programa je prostor ostal čist. Predsednik vlade, Borut Pahor, se s strokovno sodelavko ekipe Lifestyle natural, pogovarja o pomenu skrbi za čistejše okolje. Prireditveni prostor je bil opremljen z več kot 50 ločevalnimi otoki.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply