LeeLooJamais z novim videospotom

STILL I TRY

Skupina LeeLooJamais je v ponedeljek, 28. 6. 2010 v ljubljanskem lokalu Glažuta premierno predstavila videospot »Still I Try«, ki so ga posneli v sodelovanju s KN Production. Premiere videospota se je udeležilo skoraj 200 oboževalcev skupine, številne znane osebe slovenske estrade, Neisha, Zlatko, plesalci Maestro, Paul Blaze (G Unit) ter mnogi mediji. Pevka Lara Love je ob tej priložnosti praznovala tudi svoj rojstni dan, kar je že tako prijetno vzdušje še popestrilo. Seveda glasbe (za katero je skrbel DJ Maj) in pijače ni manjkalo, zabava pa se je zavlekla pozno v noč.

V najnovejšem videu LeeLooJamais »Still I Try«, ki so ga posneli v sodelovanju s KN Production, nastopa atraktivna plesna skupina Maestro, širši javnosti znana iz TV showa »Slovenija ima talent«, DJ Paul Blaze (uradni DJ za svetovno zvezdo 50 Cent, dela za G-Unit in je delal z The Game) ter člani LeeLooJamais in nekaj prijateljev.

Skladba »Still I Try« je prava poletna uspešnica, ki najavlja prihajajoči album, ki ga skupina intenzivno pripravlja in bo izšel konec letošnjega leta. LeeLooJamais obljubljajo moderno organsko ploščo z elektronskimi izleti in pridihom osemdesetih. Kot vse plošče doslej, bo tudi tokrat produkcija v rokah članov skupine.

Skladbo »Still I Try« lahko ujamete na slovenskih radijskih postajah in lestvicah, videospot pa bo v kratkem tudi na vseh TV postajah.

VEČ O VIDEOSPOTU:

Produkcija: KNpro
Producent: Jan Vogler
Režiser: Marko Ružič
Sodelovali so še: Janez Stucin, Črt Kocjančič, Teo Rižnar, MB grip d.o.o., Luka Trampuž, Janez Bregar, Tjaša Marin, Nataša Križman, Nejc Lovšin, Daša Šegović.
Posebne zahvale: Rok Kleč, Anže Koron, Žiga Mihelčič, NUframe d.o.o., Maestro dance crew, Gebar d.o.o., DVC plus d.o.o., iSpace.

LEELOOJAMAIS SO:

Lara Love – vokal
Lovro Ravbar – saksofon
Rok Lopatič – klaviature
Jernej Trobentar – kitara

Bojan Rojko


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply