LastDayHere na turneji v Kanadi

LastDayHere so kot edina slovenska skupina prejeli povabilo prestižnega dogodka glasbene industrije Kanadskega glasbenega tedna, kjer bodo kar dvakrat nastopili na Kanadskem glasbenem festivalu in sicer 12. ter 13. marca. Canadian Music Week je največji glasbeni dogodek v Kanadi in Severni Ameriki ter bo letos potekal že 29-tič.

LastDayHere se bodo v Kanadi mudili 12 dni in bodo v tem času nastopili kar 9-krat. Čakajo jih intervjuji, televizijski nastopi v živo ter koncertiranje po legendarnih klubih, kot so Bovine Sex Club, Cherry Cola’s, All Stars in drugi, kjer se bodo tudi prvič predstavili kanadski publiki v živo.

Skupina večinoma koncertira po Evropi, po uspešno zaključeni ‘New Year Resolution Tour’ po Nemčiji, Švici in na Nizozemskem v januarju letos, so širnemu svetu predstavili še zadnji del njihove ‘From Pieces Created’ video trilogije ter tako zgodbo po ‘Saved From Falling’ in ‘Hide’ zaključili z ‘This Time’.

LastDayHere trenutno snemajo material za svoj novi album, ki bo izšel preko mednarodne hibridne založbe Graviton in distribucijskih veljakov Rough Trade še letos.

LastDayHere so kot edina slovenska skupina prejeli povabilo prestižnega dogodka glasbene industrije Kanadskega glasbenega tedna, kjer bodo kar dvakrat nastopili na Kanadskem glasbenem festivalu in sicer 12. ter 13. marca. Canadian Music Week je največji glasbeni dogodek v Kanadi in Severni Ameriki ter bo letos potekal že 29-tič. Skupina večinoma koncertira po Evropi, po uspešno zaključeni ‘New Year Resolution Tour’ po Nemčiji, Švici in na Nizozemskem v januarju letos, so širnemu svetu predstavili še zadnji del njihove ‘From Pieces Created’ video trilogije ter tako zgodbo po ‘Saved From Falling’ in ‘Hide’ zaključili z ‘This Time’.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply