KWAK navdušili obiskovalce TKNP 2010

Minulo noč je Dejan Ladika dokazal, da lahko konkurira metliškim tračarkam. V pogovoru z Janezom Dovčem in Boštjanom Gombačem je odkril skrivnosti glasbe in njene povezanosti z materjo znanosti, kakovosti glasbe na slovenski sceni in od kje prstna virtuoza črpata navdih.

Sledil je koncert glasbene novitete KWAK, ki jo sestavlja četvorec vrhunskih glasbenikov, ki so definicija za ritmiko, dih in impro-muziciranje. Glasbene korenine poslušalcev so dodobra zalili, na nas pa je, da poslušamo, kako rastejo naprej.

Zvečer ob 21h bomo ob polni košari humorističnih skečev, igrive improvizacije in verbalnih domiselnostih padali od smeha po tleh, saj bodo teatralni pridih festivalu dodali nomadski improvizatorski gledališčniki Dejmo stisn’t teater. Sledi koncert Tinkare Kovač in predstavitev njenega projekta I naked. Kako zgleda, ko se ženska odloči zlorabiti besedo »unplugged«, bomo priča nocoj, ko bomo del nenavadne glasbene simbioze, ki prinaša nov navdih. Ne zamudite nage scene, ki jo gledamo z ušesi!

Minulo noč je Dejan Ladika dokazal, da lahko konkurira metliškim tračarkam. V pogovoru z Janezom Dovčem in Boštjanom Gombačem je odkril skrivnosti glasbe in njene povezanosti z materjo znanosti, kakovosti glasbe na slovenski sceni in od kje prstna virtuoza črpata navdih. Sledil je koncert glasbene novitete KWAK, ki jo sestavlja četvorec vrhunskih glasbenikov, ki so definicija za ritmiko, dih in impro-muziciranje. Glasbene korenine poslušalcev so dodobra zalili, na nas pa je, da poslušamo, kako rastejo naprej.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply