Krunch It!!

Ob 23.uri, Klub k4, Ljubljana

Tokratna gosta Krunch it!! večera sta Dr.Bancho in Dot, katera bosta dopolnila krovno ekipo Krunch it!!.  Dot (Nataša Muševič) je dubstep producentka, vokalistka, didžejka in so-ustanoviteljica Immigrant Recordings ter Read Write Music.

Za tokratni warmup set bo poskrbel Dr. Bancho z reggea wise Dubstep selekcijo. Dr. Bancho svojo strast do vinilov goji že skoraj desetletje. Kot sam pravi, pa je po vseh teh letih še vedno zvest vinilu, tako da si lahko obetamo “strictly vinyl” set.

Krunch it!! kolektiv po premierni sezoni svojega delovanja tudi to sezono pridno diga in miga na področju Dubstepa in sorodnih si žanrov. S konceptom odprtega stičišča dancefloora ter sodobne basovske godbe, se tudi to sezono podaja na glasbeno pot ustvarjanja Dubstep scene pri nas. V sredo, 22. decembra se torej obeta sproščen “midweek“ vajb, decemberska radoživost ter eklektična mešanica različnih lazer bass svaštarnic s konkretno mero wobwob gruva.

Poleg tega pa bo za vse “tru headz” na voljo zastonjski Dubstepa Mix 5, ki ga je decembra zmiksal Bassick PIER.

Line up:
DOT (Immigrant Recordings, ReadWriteMusic)
DR. BANCHO
FREEVERSE (Synaptic)
SUNNEH
BASSICK (RDYO DJs)

Visual Sorcery:
Vj MESEC

Vstop:
Do 24h: 5€
Po 24h: 7€

Krunch it!! kolektiv po premierni sezoni svojega delovanja tudi to sezono pridno diga in miga na področju Dubstepa in sorodnih si žanrov. S konceptom odprtega stičišča dancefloora ter sodobne basovske godbe, se tudi to sezono podaja na glasbeno pot ustvarjanja Dubstep scene pri nas. V sredo, 22. decembra se torej obeta sproščen “midweek“ vajb, decemberska radoživost ter eklektična mešanica različnih lazer bass svaštarnic s konkretno mero wobwob gruva. Poleg tega pa bo za vse “tru headz” na voljo zastonjski Dubstepa Mix 5, ki ga je decembra zmiksal Bassick PIER.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply