Krunch it!! & Roots In Session Sounds w/ RSD & RISPEKT

@ Klub K4

Z decemberskim bass heavy tretmajem so Krunch it!! crew dodobra pretresli temelje naše najljubše kleti in zaključili še eno uspešno sezono. Z novim letom se Krunch it!! Kollektive vrača z gostovanjem bristolskega dub bass veterana Rob Smitha aka RSD, bolje poznan tudi kot polovica dua Smith & Mighty

Veliki dansflor:
RSD (Punch Drunk, Bristol)
Krunch it!! Kollektive (Synaptic, RDYO DJs) :
Bassick
Freeverse
Sunneh

Mali dansflor:
za gramofoni: RootsInSession Sounds & Friends

RSD (Punch Drunk, Bristol)
Rob aktivno deluje na sceni že od poznih 80ih let, ko se je po nekaj dub/hip-hop eksperimentih z garažnim bendom povezal z Ray Mightijem. Kmalu sta se preimenovala v duo Smith & Mighty in med drugim sproducirala tudi prvi single Any Love za Massive Attack. Naj opomnimo, da je Bristol ena od glavnih baz Trip-Hopa. Ostalo je le še zgodovina, s precej zavidljivim številom jungle/breakbeat izdaj na različnih pomembnih založbah 90ih let.

Robovo glasbeno pot trenutno najbolj zaznamuje projekt RSD. Aktualni projekt z mo
čnimi koreninami v dubu in bass glasbi 90ih let ter novodobnimi zvoki dubstepa, RSD ustvarja unikaten blend preteklosti in sedanjosti. Produkcija se tako zelo približuje imenovanemu “Bristol Soundu“, ki se s svojo subtilno/deep držo izdaja na založbah kot so Punch Drunk recordings ter Tectonic.

RISPEKT : BOB MARLEY ( 6.2.1945 )
Tudi letos nam ekipa Roots In Session v Klubu K4 pripravlja nov dogodek iz serije ve
čerov RISPEKT!; tokrat dan prej, a vseeno z namenom, da skupaj počastimo 66. obletnico rojstva Roberta Neste Marleyja. Na malem floru se bomo v K4 gužvali še z ostalimi slovenskimi soundsystemi in selektorji, ki nam bodo skupaj z ekipo Roots In Session odrolal ‘lauferja’. Hmm… ‘lauferja’? Leto je naokoli in spet je čas, da se poklonimo Bobovim najboljšim komadom, kar pa ne pomeni, da bodo gramofonske igle ta večer brale samo reggae ritme – temveč tudi bolj globje jamajške korenine… let’s join together and feel alright!

V soboto, 5.2 se ob domači podpori Krunch it!! Kollektiva z RSDjem in Roots in Session poklonom Marleyju obeta poseben blend duba, dubstepa in sorodnih si žanrov. Bless up! and keep wobwob groove alive!

Video:
Vj Rasta On The Mouse
Vj Mesec (Synaptic)

Vstop :
Pred polno
čjo : 7 Eur
Študent/dijak : 8 Eur
Ostali : 10 Eur

PR Kurnch it!!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply