KROMBERŠKI PUNT – PUN(K)T BREZMEJNOSTI

ob 20.30, amfiteater ob gradu Kromberk, Nova Gorica

Tradicionalna enodnevna družbeno-kulturna prireditev Kromberški punt bo tudi letos sestavljena iz gledališkega in glasbenega dela. Letošnja prireditev nosi podnaslov Pun(k)t brezmejnosti, saj živimo v času, ko analitiki govorijo o rušenju meja, tako geografskih in fizičnih kot tudi mentalnih.

Prireditev zatorej simbolično ponazarja točko, kjer se pričenja vrtinec brezmejnosti in kotel mešanice scenskih in ob scenskih umetnosti. V ta namen vam navajamo letošnji program, ki se bo pričel s komedijo GLEDALIŠKE SKUPINE GLOBOČAK KAMBREŠKO »Kje je meja?«. Sledil bo tradicionalni ognjeni performans TRIA MIŠELA z gosti ter nastop slovenskega avtorja VLADA KRESLINA Z BELTINŠKO BANDO IN MALIMI BOGOVI. Kot zadnja bo na oder stopila srbska punkburaška glasbena skupina ZBOGOM BRUS LI.

Vnovič se torej obeta bogat kulturni večer v katerem poleg javnega programa ne bo manjkalo presenečenj in novih vsebin.

VSTOPNINA: 7€

Tradicionalna enodnevna družbeno-kulturna prireditev Kromberški punt bo tudi letos sestavljena iz gledališkega in glasbenega dela. Letošnja prireditev nosi podnaslov Pun(k)t brezmejnosti, saj živimo v času, ko analitiki govorijo o rušenju meja, tako geografskih in fizičnih kot tudi mentalnih. Naša prireditev zatorej simbolično ponazarja točko, kjer se pričenja vrtinec brezmejnosti in kotel mešanice scenskih in ob scenskih umetnosti. V ta namen vam navajamo letošnji program, ki se bo pričel s komedijo GLEDALIŠKE SKUPINE GLOBOČAK KAMBREŠKO »Kje je meja?«.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply