Kotnikova pogumno na premieri

Predzadnje preizkušnja deskanja na olimpijskih igrah je bil ženski paralelni veleslalom. Med nastopajočimi je bila tudi Glorija Kotnik.

Žal je obetavna 20-letnica premierni nastop na olimpijskih igrah končala v kvalifikacijah. Olimpiado v Cypress Mountainu je tako končala na 27. mestu.

Zlato odličje je osvojila Nizozemka Nicolien Sauerbreij, ki je bila v finalu za 0,23 s boljša od Rusinje Ekaterine Ilyukhina. V malem finalu je slavila ter si s tem prideskala bronasto medaljo Avstrijka Marion Kreiner.

Predzadnje preizkušnja deskanja na olimpijskih igrah je bil ženski paralelni veleslalom. Med nastopajočimi je bila tudi Glorija Kotnik. Žal je obetavna 20-letnica premierni nastop na olimpijskih igrah končala v kvalifikacijah. Olimpiado v Cypress Mountainu je tako končala na 27. mestu. Zlato odličje je osvojila Nizozemka Nicolien Sauerbreij, ki je bila v finalu za 0,23 s boljša od Rusinje Ekaterine Ilyukhina. V malem finalu je slavila ter si s tem prideskala bronasto medaljo Avstrijka Marion Kreiner.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply