Knjigarna OHWOW

V New Yorkovem Greenwich Willage-u so na 150 kvadratnih metrih odprli OHWOW Book Club knjigarno z neverjetnim interior dizajnom, ki je locirana pod nivojem ulice v znameniti ulici Waverly Place.

Belo-črne ploščice na tleh in turkizne stene ustvarjajo morsko vzdušje, ki si jih je zamislil dizajner Rafael de Cárdenas, ki je znan kot mojster v kreiranju vzdušij v prostorih. V OHWOW Clubu, je razsikoval kako se ujamejo neonske luči, različni vzorci na stenah ter različne postavitve polic in omar. Takšno tematiko lahko zasledimo tudi v OHWOW razstavnem prostoru v Miamiju na NW 7 aveniji, ki jih je ravno tako oblikoval Cárdenas v letu 2008. OHWOW (Our House West of Wynwood) je založba, ki sta jo ustanovila Aaron Bondaroff in Al Moran.

V New Yorkovem Greenwich Willage-u so na 150 kvadratnih metrih odprli OHWOW Book Club knjigarno z neverjetnim interior dizajnom, ki je locirana pod nivojem ulice v znameniti ulici Waverly Place. Belo-črne ploščice na tleh in turkizne stene ustvarjajo morsko vzdušje, ki si jih je zamislil dizajner Rafael de Cárdenas, ki je znan kot mojster v kreiranju vzdušij v prostorih. V OHWOW Clubu, je razsikoval kako se ujamejo neonske luči, različni vzorci na stenah ter različne postavitve polic in omar. Takšno tematiko lahko zasledimo tudi v OHWOW razstavnem prostoru v Miamiju na NW 7 aveniji, ki jih je ravno tako oblikoval Cárdenas v letu 2008. OHWOW (Our House West of Wynwood) je založba, ki sta jo ustanovila Aaron Bondaroff in Al Moran.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply