Klaxons, Chromeo live in Zombie Disco Squad na Exitu

Britanska new rave, dance punk skupina Klaxons bo nastopila na glavnem odru Exita in obljublja enega najbolj divjih nastopov na festivalu. Dobitniki prestižne nagrade Mercury trenutno pripravljajo drugi album, za katerega so navdih poiskali v šamanizmu in letu 2012.  
 
Seznam nastopajočih na svetovno znani Dance Areni sta dopolnila Chromeo in britanski DJ duet Zombie Disco Squad. Za montrealski duet Chromeo pravijo, da sta naslednika skupin kot sta Hall & Oates in Kool and the Gang ter ostalih funk fenomenov 20. stoletja. Njun najnovejši hit Night by Night že navdušuje poslušalce širom sveta, na festivalu Exit pa bosta predstavila ljubezensko-plesne pesmi iz albumov She’s in Control in Fancy Footwork. Zombie Disco Squad, dva DJ mojstra iz Londona, pa bosta na festival Exit prinesla duh svojih nepozabnih Get Rude žurov in zvok house glasbe.
 
Exit bo potekal med 8. in 11. julijem na Petrovaradinski trdnjavi v Novem Sadu, kjer se bodo zbrali najbolj priznani glasbeniki svetovne scene in obiskovalci iz vseh koncev sveta. Znan bo svojem neverjetnem vzdušju, eni najboljših Dance Aren na svetu in vrhunski lokaciji, bo Exit obiskovalcem ponudil najboljši poletni žur in nepozabne nastope več kot 600 izvajalcev na več kot 20 festivalskih odrih.
 
Poleg vstopnic za festival in opcij prevoza vam Supra Travel ponuja tudi največjo izbiro namestitev med festivalom Exit 2010 po najugodnejših cenah. Izberite svojo namestitev v hostlu ali kakovostnem hotelu.

Britanska new rave, dance punk skupina Klaxons bo nastopila na glavnem odru Exita in obljublja enega najbolj divjih nastopov na festivalu. Dobitniki prestižne nagrade Mercury trenutno pripravljajo drugi album, za katerega so navdih poiskali v šamanizmu in letu 2012. Seznam nastopajočih na svetovno znani Dance Areni sta dopolnila Chromeo in britanski DJ duet Zombie Disco Squad. Za montrealski duet Chromeo pravijo, da sta naslednika skupin kot sta Hall & Oates in Kool and the Gang ter ostalih funk fenomenov 20. stoletja. Njun najnovejši hit Night by Night že navdušuje poslušalce širom sveta, na festivalu Exit pa bosta predstavila ljubezensko-plesne pesmi iz albumov She’s in Control in Fancy Footwork. Zombie Disco Squad, dva DJ mojstra iz Londona, pa bosta na festival Exit prinesla duh svojih nepozabnih Get Rude žurov in zvok house glasbe. Exit bo potekal med 8. in 11. julijem na Petrovaradinski trdnjavi v Novem Sadu, kjer se bodo zbrali najbolj priznani glasbeniki svetovne scene in obiskovalci iz vseh koncev sveta. Znan bo svojem neverjetnem vzdušju, eni najboljših Dance Aren na svetu in vrhunski lokaciji, bo Exit obiskovalcem ponudil najboljši poletni žur in nepozabne nastope več kot 600 izvajalcev na več kot 20 festivalskih odrih. Za glasbene navdušence iz Slovenije je na voljo le še nekaj promocijskih paketov: vstopnica za vse štiri dneve festivala (74 €) + kamp (25€) + prevoz (GRATIS). Na mestu je opozorilo, da je večina od 150 ugodnih paketov že pošla, nekaj pa jih je vendarle še na voljo! Redna cena vstopnic sicer znaša 118 €, redna cena omenjenega paketa s prevozom in kampom pa 198 €. V agenciji Supra Travel opozarjajo, da so edino pooblaščeno prodajno mesto festivala Exit v Sloveniji. Kupcem vstopnic v Sloveniji svetujejo, naj bodo pozorni na preprodajalce in nepooblaščene posrednike, saj so regularne vstopnice vezane na osebne podatke kupca in samo s takšnimi bo mogoče vstopiti na festival. Poleg vstopnic za festival in opcij prevoza vam Supra Travel ponuja tudi največjo izbiro namestitev med festivalom Exit 2010 po najugodnejših cenah. Izberite svojo namestitev v hostlu ali kakovostnem hotelu. Več informacij na www.exitfest.org in www.supratravel.si.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply