“Kiss our techno” with Urban Divas

Ob 23.uri, SubArt, Kranj

Svet elektronike ostaja zadnja moška trdnjava v kateri so ženske še vedno redkost. Pa ne več dolgo. Slovenski teritorij počasi in vztrajno polnimo z našo prisotnostjo, razgibavamo plesišča in osvajamo vse,ki verjamete,da vrtenje ni le moški šport.

Na petkovi nočni odiseji vam bomo pokazale, kako se sliši techno iz ženske perspektive. Ploščke in gumbke bomo mešale mama slovenskega tehna Trick-C., mojstrica zagrebškega undergrounda Lilonee, energična Quim in mična Calixta,ki bo ogrevala plesišče…

Vesele bomo vseh,ki se boste ob dnevu žena poklonili brhkim dušicam na plesišču in na stejdžu. Obsežen spekter tehno ritmov in pošteno razgibavanje zagotovljeno. Razlog dovolj za obisk?

Vozni red:

Calixta
Trick-C.
Lilonee
Quim

Vstopnina: 5€

Svet elektronike ostaja zadnja moška trdnjava v kateri so ženske še vedno redkost. Pa ne več dolgo. Slovenski teritorij počasi in vztrajno polnimo z našo prisotnostjo, razgibavamo plesišča in osvajamo vse,ki verjamete,da vrtenje ni le moški šport. Na petkovi nočni odiseji vam bomo pokazale, kako se sliši techno iz ženske perspektive. Ploščke in gumbke bomo mešale mama slovenskega tehna Trick-C., mojstrica zagrebškega undergrounda Lilonee, energična Quim in mična Calixta,ki bo ogrevala plesišče… Vesele bomo vseh,ki se boste ob dnevu žena poklonili brhkim dušicam na plesišču in na stejdžu. Obsežen spekter tehno ritmov in pošteno razgibavanje zagotovljeno. Razlog dovolj za obisk?


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply