Kdo bo postal glasbeni Top Up leta?

Kaj je TOP UP?
TOP UP je glasbeni izziv, ki ga za glasbene skupine ali soliste, vokaliste ali instrumentaliste in DJ-je razpisuje Nova KBM. Različni glasbeni izvajalci, stari do 30 let, bodo izzvani na več načinov. Najprej morajo med 1. in vključno 20. septembrom 2009 na spletni strani www.top-up.si oddati svojo prijavo. Potem pa se začne pravi izziv. Izvajalci se bodo morali na inovativen način odzvati na tri različne naloge, ki jih bo razpisala strokovna žirija. Zraven pa si bodo morali kot pravi profesionalni glasbeniki pridobiti še svoje oboževalce. Glasbeni izziv se bo zaključil 12. novembra 2009, ko bo razglašen zmagovalec glasbenega izziva.

Zakaj TOP UP?

Zato, ker se izplača. Tako za izvajalce kot za oboževalce. Izvajalci bodo na podlagi opravljenih nalog od strokovne žirije, od vsakega pridobljenega oboževalca in od glasovanja obiskovalcev spletne strani nabirali virtualni denar. Bodoči glasbeni TOP UP, ki bo zbral največ virtualnega denarja, bo zmagovalec. Zbrani virtualni denar se bo pretvoril v pravega v razmerju 10 virtualnih evrov = 1 dejanski evro. Z nagrado v višini do 4.000 evrov pa bo bodoči glasbeni up lahko uresničil svojo vizijo prihodnjega glasbenega ustvarjanja. Sodelovanje se bo izplačalo tudi oboževalcem. Izmed vseh, ki bodo v času natečaja glasovali za svoje favorite, bo izžreban srečnež, ki bo prejel denarno nagrado v vrednosti 10 odstotkov od izplačane nagrade zmagovalcu glasbenega izziva, torej do 400 evrov.

Eminentna TOP UP žirija
Žirijo predstavljajo uveljavljeni slovenski glasbeniki in poznavalci glasbene scene: predstavnik glasbenikov je Gal Gjurin, predstavnik režiserjev Ven Jemeršič, predstavnik glasbenih menedžerjev Andrej Težak, pridružil pa se jim bo še Janez Stajnko, predstavnik Nove KBM.

Glasbena skupina, solist, instrumentalist, vokalist ali DJ. Vsak izmed njih lahko postane glasbeni TOP UP. Kako? Preprosto, sodeluje lahko v glasbenem izzivu TOP UP. Pa nagrada? Najprej virtualni, potem pa čisto pravi denar v višini do 4.000 evrov za uresničitev svoje vizije prihodnjega glasbenega ustvarjanja.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply