KD Rajd Novičke

V sredo 22.4. so se od proge poslovili dostojno in z dvignjenimi glavami. Zbralo se je lepo število kolesarjev in kolesark. Točna usoda naše proge še ni znana, zaenkrat čakamo in upamo na najbolje. 

Prvi uspehi Rajd tekmovalcev

Rajd je prvič od svojega obstoja uradno nastopil na tekmovanju tudi s svojimi tekmovalci. V tem letu bomo na tekmovanjih v spustu in 4krosu nastopili kar z 24 licenciranimi tekmovalci. Tilen Frank in Žiga Knez sta se v sklopu ekipe Everyday udeležila tekmovanja v nemškem Kolbermorju, Evropskega prvenstva v BMX na Češkem, Žiga pa bo ta vikend nastopil tudi na svetovnem pokalu v 4krosu v Belgiji. V prejšnjem vikendu smo s 15timi tekmovalci nastopili tudi na prvi tekmi slovenskega pokala v spustu. Naše mlade generacije obetajo veliko. Lanski skupni zmagovalec amaterske kategorije v spustu, Žiga Pandur je letos v barvah Rajda že dosegel srebro med mladinci. Še ne 14 letni Jan Nussdorder pa je v kategoriji dečkov do 15 let stopil na najvišjo stopničko.

Ekipa Everyday v Belgiji, v soboto na Eurosport 2

O ekipi Everyday smo že pisali veliko, pa tokrat samo na kratko. 4kros/BMX sekcija se trenutno nahaja na svetovnem pokalu v Belgiji. Po današnjih kvalifikacijah sta se Neža in Žiga uvrstila na jutrišnji finale (sobota), ki si ga lahko ogledate ob 20.00 v živo na Eurosport 2 in pred televizijskimi sprejemniki glasno navijate! Če nimate programa Eurosport 2, pa si lahko prenos v živo ogledate tudi na http://freecaster.tv.

V naslednjem tednu odhaja ekipa na tekmo svetovnega pokala v spustu v Francijo in teden za tem v Andoro. Ažurne novice si lahko ogledate na spletni strani www.team-everyday.com  

Kampi

V letu 2009 skupaj z BikeParkom Kranjska Gora ponovno organiziramo štiri dnevne freeride/spust kampe, letos kar v treh terminih. Na lanskem prvem kampu smo imeli 15 zadovoljnih udeležencev, med njimi se nam jih je nekaj letos pridružilo tudi v naši Junior Rajd ekipi. Termini so 7.7.2009 – 10.7.2009, 28.7.2009 – 31.7.2009 ter 25.8.2009 – 28.8.2009. Več informacij na povezavi.

V sredo 22.4. so se od proge poslovili dostojno in z dvignjenimi glavami. Zbralo se je lepo število kolesarjev in kolesark. Točna usoda naše proge še ni znana, zaenkrat čakamo in upamo na najbolje.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply