Kaliopi & Edin Karamazov na Ptuju.

 V soboto, 24.7.2010, ste lahko ob 21. uri priča nepozabnemu koncertu KALIOPI in EDINA KARAMAZOVA, ki se bo zgodil  na Ptuju in sicer na dvorišču Dominikanskega samostana.

Edin Karamazov, ki je v svoji karieri igral tudi že s Stingom, je eden izmed najbolj priznanih in najbolj karizmatičnih kitaristov in lutnjarjev na svetu. Legendarna makedonska pevka Kaliopi pa navdušuje z močnim, čistim vokalom in čutno interpretacijo. Njun skupni projekt, album Oblivion, ki ga trenutno predstavljata na svetovni turneji, poslušalca povede na popotovanje po glasbi sveta in ga začara s prepletom starodavne lutnje in eteričnega vokala, ki skupaj zvenita skoraj pravljično.

„Oblivion“ je naslov zadnjega albuma makedonske pevske zvezde Kaliopi in svetovno poznanega glasbenika na lutnji, Edina Karamazova, namenjen pa je svetovnemu glasbenemu tržišču. Na albumu se nahaja 11 svetovno poznanih glasbenih tematik in sicer v aranžmajih za baročno lutnjo, kitaro in vokal. Že septembra pa bo izšel tudi album KALIOPI v pop maniri, katerega glasbeni sladokusci že nestrpno pričakujejo.

V soboto, 24.7.2010, ste lahko ob 21. uri priča nepozabnemu koncertu KALIOPI in EDINA KARAMAZOVA, ki se bo zgodil na Ptuju in sicer na dvorišču Dominikanskega samostana. Edin Karamazov, ki je v svoji karieri igral tudi že s Stingom, je eden izmed najbolj priznanih in najbolj karizmatičnih kitaristov in lutnjarjev na svetu. Legendarna makedonska pevka Kaliopi pa navdušuje z močnim, čistim vokalom in čutno interpretacijo. Njun skupni projekt, album Oblivion, ki ga trenutno predstavljata na svetovni turneji, poslušalca povede na popotovanje po glasbi sveta in ga začara s prepletom starodavne lutnje in eteričnega vokala, ki skupaj zvenita skoraj pravljično.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply