Kajakaš Tao Berman zmagal Red Bull Canal Crashers

Kajakaš Tao Berman je odnesel zlato medaljo na tekmovanju Red Bull Canal Crashers, ki se je odvijalo 15. maja. Prvi Red Bull Canal Crashers se je zgodil med vsakoletnim Dominion Riverrock festivalom na Brownovem otoku v centru Richmonda.

Med 25. nastopajočimi si je Tao izboril premoč ter pokazal gledalcem kaj zmore s svojim kajakom. Po spustu in skoku čez skakalnico, ki je postavljena pod kotom 45 stopinj, so tekmovalci izvajali najrazličnejše kombinacije manevrov v zraku in gradili kombinacije rotacij pred padcem v motno vodo kanala. Sodniki so ocenjevali težavnost in natančnost trikov.

Finalna runda v soboto je prikazala najboljših deset tekmovalcev, ki so se kvalificirali v petek. Tekmovalci so imeli 5 možnosti za skok, tako da je najboljša ocena določila zmagovalca. Z vsakim skokom so preizkušali medsebojno pripravljenost in skušali impresionirati žirijo in gledalce. V finalnem poizkusu je Tao Berman dobil najboljšo oceno in s tem dosegel prvo zmago na takšnem tekmovanju.

Kajakaš Tao Berman je odnesel zlato medaljo na tekmovanju Red Bull Canal Crashers, ki se je odvijalo 15. maja. Prvi Red Bull Canal Crashers se je zgodil med vsakoletnim Dominion Riverrock festivalom na Brownovem otoku v centru Richmonda. Po spustu in skoku čez skakalnico, ki je postavljena pod kotom 45 stopinj, so tekmovalci izvajali najrazličnejše kombinacije manevrov v zraku in gradili kombinacije rotacij pred padcem v motno vodo kanala. Sodniki so ocenjevali težavnost in natančnost trikov.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply