K4NA4

Ob 23.00, Klub k4, Ljubljana

Nekaj novosti se potika po črnih vogalih kluba K4 in predstavljajo vam nov petkov večer pod imenom K4NA4.

Večer začne v mali sali, kjer vas bo ogreval Boo Dale, znan kot kitarist LET 3 in organizator Hartera Festivala. Nadaljeval bo Boltzmann, legenda slovenske scene, ki trenutno usmerja vso moč v projekt ”Dataminios”, pri projektu z Bizzy-jem opozarjajo nase z vrsto uspešnih releasov. Nejc Marjek, Mexx, ki že zadnjih 10 let širi svojo prepoznavno melodiko, je dobil še večji zagon odkar je pod okriljem Valentina Kanzyani-ja in njegovega kroga JLY, njegovi zvoki sprožajo pravi domino efekt energije!

Na veliki sali se vam bosta predstavila sveža člana Viva Musica, F.Sonik & Andrew Technique, za katerimi stoji tudi svetovno znani Steve Lawler. S svojimi gladkimi groovei nas bosta naprej peljala Alex Long & Benjamin Begovic. Alex sodeluje pri kakovostnih tujih založbah kot so AFU Limited, Flash… doma pa pri fotru Umeku (1605), za Begovica pa lahko rečemo, da je eden najbolj aktivnih dj-ev in promotorjev pri nas. Čaka nas zaključek s primorcem T.Orlandom, ki je gonilna sila založbe Flavorite.

Za video projekcijo bo tokrat posrbljeno s strani VJa Etc iz kolektiva Trajna.  

Velika sala:

F.Sonik & Andrew Technique (Viva Music, Monique Musique)
Alex Long & Benjamin Begovic (SCR, 2rooms)
T.Orlando (Flavorite, Baroque)

Mala Sala:

Boo Dale (Hartera)
Boltzmann aka Dataminions (1605, Italo Business)
Mexx (Lose Control)

Vj:

Etc (Trajna )

Vstop:

Do 24h: 7 €
Po 24h: 9 €
 

Nekaj novosti se potika po črnih vogalih kluba K4 in predstavljamo vam nov petkov večer pod imenom K4NA4. Večer začnemo z malo salo, kjer nas bo ogreval Boo Dale, znan kot kitarist LET 3 in organizator Hartera Festivala. Nadaljevali bomo z legendo slovenske scene, Boltzmann-om, ki trenutno usmerja vso moč v projekt ”Dataminios”, pri projektu z Bizzy-jem opozarjajo nase z vrsto uspešnih releasov. Nejc Marjek, Mexx, ki že zadnjih 10 let širi svojo prepoznavno melodiko, je dobil še večji zagon odkar je pod okriljem Valentina Kanzyanija in njegovega kroga JLY, njegovi zvoki sprožajo pravi domino efekt energije!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply