JULIETTE JUSTINE

napoved izida tretjega singla Heroj

 11.11. bo uradno izšel novi single skupine Juliette Justine, ki je letos nase opozorila s poletnim hitom Hip Hop v družbi raperja Zlatka in z nagrado na Slovenski popevki za najbolj perspektivne avtorje in izvajalce s skladbo Zate.

Tretji single bo nosil naslov Heroj in bo nadaljeval začeto pot plesnih, spevnih, zabavnih in drugačnih skladb. Tokrat bo Juliette Justine postregla s plesnim ska ritmom, zabavnim besedilom in močno melodijo, sredinski del skladbe pa simpatično združuje pop z jazzom in opero.

V duhu prednovoletnih zabav…

11.11. bo uradno izšel novi single skupine Juliette Justine, ki je letos nase opozorila s poletnim hitom Hip Hop v družbi raperja Zlatka in z nagrado na Slovenski popevki za najbolj perspektivne avtorje in izvajalce s skladbo Zate. Tretji single bo nosil naslov Heroj in bo nadaljeval začeto pot plesnih, spevnih, zabavnih in drugačnih skladb. Tokrat bo Juliette Justine postregla s plesnim ska ritmom, zabavnim besedilom in močno melodijo, sredinski del skladbe pa simpatično združuje pop z jazzom in opero.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply