Jojo in Bandidos na Arehu!

Billabong Air and Style se približuje. SPANK ekipa je v sodelovanju s pivovarno Laško in Športnim centrom Pohorje organizirala Jojotu trening od 26.01. do 30.01. med 10:00 in 14:00 uro na koncu smučišča Pisker na Arehu.

Kicker je gradil noben drug kot "the one and only" Martin Martinec, ki poleg poslanstva glavnega shaperja na Rogli ustvarja s firmo Schneestern tudi umetnine za najprestižnejša tekmovanja v snowboarderskem in freestlye ski svetu.

Jojo bo v naslednjih dneh skakal v Bandidos bagjump in poskusil osvojiti manevre kot so Bs double cork 1080, Bs double cork 1260 ter fs double cork 1080, da bo poleg Double rodea 900 imel še kakšnega asa v rokavu. Mu bo uspelo? V živo si lahko ogledate treninge v omenjenih terminih.

Billabong Air and Style se približuje. SPANK ekipa je v sodelovanju s pivovarno Laško in Športnim centrom Pohorje organizirala Jojotu trening od 26.01. do 30.01. med 10:00 in 14:00 uro na koncu smučišča Pisker na Arehu. Kicker je gradil noben drug kot “the one and only” Martin Martinec, ki poleg poslanstva glavnega shaperja na Rogli ustvarja s firmo Schneestern tudi umetnine za najprestižnejša tekmovanja v snowboarderskem in freestlye ski svetu.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply