Joj, si slišal, spet dve smrtni žrtvi na rave partyju!

Arhivski članek (2005-11)

Oh, ta mladina! Še dobro, da najin otrok ne zahaja na take zabave … se sliši iz ust zaprepadenih staršev. Eni so prepričani o otrokovi nedolžnost, vendar temu ni vedno tako.
 
Zdaj boste spet rekli, kaj nam težite, kaj nam solite pamet, dovolj smo stari, da vemo, kaj delamo. A očitno ni vedno tako… Ali ni »brez veze«, da se greš na party zabavat, družit s prijatelji, poslušat dobro glasbo in na koncu umreš!? Prepričana sem, da se lahko zabavaš tudi brez droge.

Če že moraš, zauži najmanjšo možno količino, saj droge, še posebno ekstazi, na telo nimajo vedno enakega učinka. Učinek je odvisen od vaše telesne zgradbe, razpoloženja, same sestave tabletke ipd. Zato, če dvomiš ali bi tabletko sploh zaužil, je rajši ne, saj je včasih že psiha tista, ki lahko vzame življenje.

Skoraj vsakdo, ki hodi na partyje se sreča z drogo, predvsem ekstazijem. Priznam, da sem tudi sama občasno kaj zaužila, vendar nikoli nisem pretiravala. Ko si enkrat že »zadet«, ni potrebno večati količine, saj s tem le povečaš možnost tveganja, da se ti kaj zgodi! Res nikoli ne veš. Nikoli ne vzemi tablete, ker to delajo tvoji prijatelji! Če vam rečejo, da zaradi tega ne sodite v njihovo družbo, jo zamenjajte, ker takih prijateljev ne potrebujete! Postavite se zase, delajte tisto kar vam »paše«.
 
Razmislite, kaj delate, ker zaradi neodgovornosti pri drogiranju posameznikov, pada slaba luč na celotno elektronsko glasbo in gibanje. Saj ne bi radi, da jih prepovejo? Prosim vas, pazite kaj delate in plešite z glavo!

Petrca


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply