Jinx v Kino Šiški

Ob 21.00, Kino Šiška, Ljubljana

Po napovedanem septembrskem koncertu zasedbe Jinx v ljubljanskih Križankah, ki je bil kasneje zaradi zamud pri nastajanju novega albuma odpovedan, sedaj napovedujemo novi datum promocijskega koncerta, kjer boste premierno v živo prisluhnili skladbam iz novega albuma. Jinxi bodo v Ljubljani zaigrali v torek, 9. novembra 2010 v Katedrali Kina Šiške.

Že ta teden bodo Jinxi na radijske postaje poslali njihov novi single značilnega naslova ” Na zub su me uzeli mama”, ki nam bo predstavil zanimivo sodelovanje (za Jinxe je to prava redkost), o katerem pa vam bomo več zaupali prihodnjič. Na kratko torej – novi album je pri koncu, material je nastajal v studiu Fun House in album bo v prodaji v zadnjih dneh oktobra.

Ko pomislimo na skupino Jinx, pomislimo na urbani pop in neverjetni optimizem, ki jih tako odlikuje. Pomislimo na njihove začetke in tisto obljubljeno ‘neverjetno žurko’….HIGH JINX.

Vse kupce vstopnic obveščamo, da lahko za obisk koncerta skupine Jinx dne 9. 11. 2010 v CUK Kino Šiška, koristite vstopnice kupljene za prvotno napovedani koncert dne 9. 9. 2010 v ljubljanskih Križankah.

PREDPRODAJA:
Predprodaja vstopnic: DALLAS MUTE SHOP, Rimska ulica 14, 1000 Ljubljana, www.eventim.si, www.vstopnice.com, Kompasove poslovalnice, trgovine Big Bang, Petrolovi servisi, blagajna Hale Tivoli, blagajna Križank, TIC poslovalnice, Modri študentski servis, E-študentski servis in ostala prodajna mesta Eventim-a. Telefonska prodaja na 031 349 000 (pon-pet 9h-18h)

VSTOPNINA: 28 EUR

Jinxi so na radijske postaje poslali njihov novi single značilnega naslova ” Na zub su me uzeli mama”, ki nam predstavlja zanimivo sodelovanje (za Jinxe je to prava redkost), o katerem pa vam bomo več zaupali prihodnjič. Na kratko torej – novi album je pri koncu, material je nastajal v studiu Fun House in album bo v prodaji v zadnjih dneh oktobra. Ko pomislimo na skupino Jinx, pomislimo na urbani pop in neverjetni optimizem, ki jih tako odlikuje. Pomislimo na njihove začetke in tisto obljubljeno ‘neverjetno žurko’….HIGH JINX.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply