JINX @ KRIŽANKE, LJUBLJANA

PREDSKUPINA: LEELOOJAMAIS (OB 20.30)

 Po lanskem povratku v velikem stilu, odličnih glasbenih kritikah za album ‘Na zapadu’ in osmih nominacijah za hrvaške glasbene nagrade PORIN se priljubljena hrvaška retro pop skupina JINX vrača na koncertni oder ljubljanskih Križank.

Če so lani JINX pripravili odlično predstavo v prvih jesenskih dneh nas bodo letos popeljali v tisto pravo vroče in toplo poletje, ko njihova glasba resnično zaživi ter nas preko njihovega lastnega sloga odpelje vse do tiste obljubljene ‘Na plaži.’

JINX so na glasbeno prizorišče vstopili leta 1993, ko se je pričelo sodelovanje Yaye in Coco Mosquita. Na začetku se je bend imenoval ‘High Jinx‘, kar lahko svobodno prevedemo v ‘izvrstna žurka’, kasneje pa so ga skrajšali v Jinx oziroma ‘urok‘. Slovenski publiki so se priljubili z eno kasnejših uspešnic ‘Brazil‘. Slabe štiri leta kasneje je skupina, po izdaji uspešnega albuma ‘Avantura počinje‘ in nešteto razprodanih koncertih, na presenečenje in žalost njenih poslušalcev razpadla.

Leta 2006 je skupina počasi pričela razmišljati o ponovnem sodelovanju, vendar slednjega niso napovedovali pretirano glasno. Enostavno so začutili, da je prišel njihov trenutek, zbrali so se daleč od oči javnosti, v Funhouse studiu ter pričeli s snemanjem svojega petega studijskega albuma ‘Na zapadu’.

Leto 2007
je bilo v vseh pogledih njihovo, saj so po tem, ko so z svojim povratkom poskrbeli za enega najodmevnejših glasbenih dogodkov leta na prostoru bivše jugoslovanske države, meseca decembra svoj uspeh kronali z koncertom pred polno dvorano Doma sportova v Zagrebu.

Jinx seveda vedno presenečajo in tudi njihov letošnji veliki koncert v Ljubljani ne bo zaostajal za njihovim slovesom.

Glasbeni dogodek bo še toliko bolj zanimiv, ker bo užitek dvojni, saj bodo obiskovalci na začetku lahko prisluhnili še odlični, domači glasbeni zasedbi Leeloojamais.

POSEBNA PONUDBA / 50% POPUST ZA NAKUP ALBUMA ‘NA ZAPADU’

OBISKOVALCI KONCERTA, KI SE BOSTE ODLOČILI ZA NAKUP VSTOPNIC V TRGOVINI DALLAS MUTE SHOP, RIMSKA ULICA 14, 1000 LJUBLJANA: ZA VAS SO PRIPRAVILI POSEBNO ATRAKTIVNO PONUDBO.

OB NAKUPU VSTOPNIC ZA KONCERT BOSTE LAHKO KUPILI TUDI ZADNJI ALBUM SKUPINE JINX ‘NA ZAPADU’ PO POSEBNI, POLOVIČNI CENI.

PREDPRODAJA VSTOPNIC

Predprodaja vstopnic: www.eventim.si, www.vstopnice.com, Kompasove poslovalnice, trgovine Big Bang, Petrolovi servisi, blagajna Hale Tivoli, blagajna Križank, TIC poslovalnice, Modri študentski servis, E-študentski servis in ostala prodajna mesta Eventim-a. Telefonska prodaja na 031 349 000 (pon-pet 9h-18h)

CENE VSTOPNIC

PREDPRODAJA 20 EUR
NA DAN KONCERTA 25 EUR

Po lanskem povratku v velikem stilu, odličnih glasbenih kritikah za album ‘Na zapadu’ in osmih nominacijah za hrvaške glasbene nagrade PORIN se priljubljena hrvaška retro pop skupina JINX vrača na koncertni oder ljubljanskih Križank.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply