JADRANKA JURAS PREDSTAVLJA NOV SINGLE ‘ČE NE BOMO SAMI’

Jadranka Juras se predstavlja z novim videospotom in skladbo ČE NE BOMO SAMI. Gre za četrti  single z aktualnega albuma Sakura, ki je na nek način nadaljevanje odličnega prvenca Anima. Razmišljujoča besedila, spevne melodije in odličen vokal so vodilo albuma, ki ga je skupaj z Jadranko ustvarila prekaljena glasbena ekipa.

"Ta pesem mi je najbližje z albuma, ker govori o tem, v kar sama najbolj verjamem, in sicer da moramo biti najprej sami sprememba, ki jo želimo videti. Všeč mi je, ker je pesem družbeno angažirana in ker ima zelo močno sporočilo. Zato ni bilo nobenega dvoma, da videospot posnamemo prav zanjo. Snemanje je odlično potekalo, ker ni bilo ne dolgo ne naporno, obenem pa mi je vedno veselje delati s Perico, ki je spot režiral, saj sva prijatelja že od prej,’ je povedala Jadranka.

Sicer se je pred kratkim vrnila iz ZDA, kjer si je ogledala New York ter čas izkoristila tako za oddih kot tudi glasbeno inspiracijo. ‘V New Yorku sem hotela začutiti sam utrip mesta, najbolj mi je bil všeč Brooklyn. Ogledala sem si nekaj koncertov, med drugim tudi nastop pevke, ki jo močno občudujem in sicer Rachelle Ferrell. Bila je seveda odlična kljub močnemu laringitisu…glasbeniki so res vrhunski!’

Jadranka Juras se predstavlja z novim videospotom in skladbo ČE NE BOMO SAMI. Gre za četrti single z aktualnega albuma Sakura, ki je na nek način nadaljevanje odličnega prvenca Anima. Razmišljujoča besedila, spevne melodije in odličen vokal so vodilo albuma, ki ga je skupaj z Jadranko ustvarila prekaljena glasbena ekipa.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply