Jadranka Juras ima novi single: Ne zasluž’š si me

Jadranka Juras je z zadnjega albuma SAKURA predstavila že nekaj uspešnih singlov (Drugače ne znam, Če ne bomo sami, Lalalalala, Podej naprej), nazadnje pa je občinstvo ponovno prepričala lani jeseni s pesmijo Ko se spet srečava. Ne zasluž’š si me pa je najnovejši single in sicer duet, ki je nastal v sodelovanju z Edom Maajko.

Avtorja glasbe sta Vladimir Kosović in Jadranka Juras, besedilo je prišlo izpod peresa Boštjana Nipiča in Eda Maajke, za aranžma pa so poskrbeli Pier, JAMirko in Vladimir Kosović.

‘Želela sem posneti duet na plošči, ampak sprva nisem vedela, s kom. Ker sem snemala v studiu RDYO DJ’s, je prišla ideja, da bi lahko Edo Maajka posnel kitico na to pesem. Pier mu je pesem poslal prek spleta in Edo nam je poslal nazaj svoj del. Vse se je zgodilo zelo hitro, spontano. Z njim pa sem se potem prvič spoznala šele po izzidu plošče!’ je povedala Jadranka. ‘Besedilo pesmi tokrat ni moje avtorsko delo, mi je pa zelo všeč, ker je pomembno, da se dekleta, punce, ženske zavedajo svoje vrednosti in da znajo reči tudi NE.’

Jadranka sicer pričenja s snemanjem svojega prvega jazzovskega albuma, medtem pa je zbrala del materiala za novi album, ki bo po Animi in Sakuri nadaljevanje njenega izjemnega glasbenega opusa.

Jadranka Juras je z zadnjega albuma SAKURA predstavila že nekaj uspešnih singlov (Drugače ne znam, Če ne bomo sami, Lalalalala, Podej naprej), nazadnje pa je občinstvo ponovno prepričala lani jeseni s pesmijo Ko se spet srečava. Ne zasluž’š si me pa je najnovejši single in sicer duet, ki je nastal v sodelovanju z Edom Maajko. Avtorja glasbe sta Vladimir Kosović in Jadranka Juras, besedilo je prišlo izpod peresa Boštjana Nipiča in Eda Maajke, za aranžma pa so poskrbeli Pier, JAMirko in Vladimir Kosović.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply