Jack Field postavlja nove meje na Trial X Jamu

Trial X Jam, prvo mednarodno freestyle trial tekmovanje se je odvijalo na Vollore-Montagne v osrčju francoske regije Auvergne. Deset najboljših freestyle trial rajderjev iz celega sveta se je zbralo v Gorcias parku in priredilo nenavaden spektakel. Vsak rajder je imel štiri poskuse da prikaže najboljše kar zna. Na koncu je avstralec Jack Field premagal francoska predstavnika Juliena Duponta ter Christophe Bruanda.

Po treh urah tekmovanja so sodniki za zmagovalca dneva okronali avstralca Jacka Fielda. “Tekmovanje je bilo noro! Prepričan sem da bomo na naslednjem tekmovanju videli še bolj spektakularne vožnje, kajti mlada generacija ima kaj za pokazati.”

“Vesel sem, da se je tekmovanje končno izpeljalo. Nivo tekmovanja je bil visok. Obiskovalci in tekmovalci so se imeli fantastično,” je komentiral drugouvrščeni francoz Julien Dupont.

Bronasti Christophe Bruand je komentiral: “Užival sem v tekmovanju, v prvi rundi sem izvedel vse trike, ki sem jih hotel odpeljati. Potem sem moral nadaljevati s čim novim.  Riskiral sem in odpeljal še nekaj backflipov in vse se je izplačalo!”

Več kot 300 obiskovalcev je uživalo v trikih motociklistov iz Avstralije, Švedske, Danske, Francije, Nemčije in Italije. Sodniško ekipo so sestavljali poznavalci freestyle triala: Matthias Dandois (dvakratni svetovni prvak v BMX), Tom Pagès (tekmovalec v motokrosu), Simon Bonicel ( gorski kolesar ) and Hervé Bonnefont (tretji na svetovnem prvenstvu v snowscootu).

Finalna uvrstitev na Trial X Jam 2010:
1. Jack Field (Australia)
2. Julien Dupont (France)
3. Christophe Bruand (France)
4. Johan Picas (France)
5. Adrian Guggemos (Germany)
6. Romain Charlier (France)
7. Emanuel Angius (Italy)
8. Peter Weiss Hansen (Denmark)
9. Hampuz Fardby (Sweden)
10. Bruno Verjus (France)  

Trial X Jam, prvo mednarodno freestyle trial tekmovanje se je odvijalo na Vollore-Montagne v osrčju francoske regije Auvergne. Deset najboljših freestyle trial rajderjev iz celega sveta se je zbralo v Gorcias parku in priredilo nenavaden spektakel. Vsak rajder je imel štiri poskuse da prikaže najboljše kar zna. Na koncu je avstralec Jack Field premagal francoska predstavnika Juliena Duponta ter Christophe Bruanda. Več kot 300 obiskovalcev je uživalo v trikih motociklistov iz Avstralije, Švedske, Danske, Francije, Nemčije in Italije.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply