Izola boat show 2009

Burin Yachting Club

Sreda, 23. september 2009
Vljudno vas vabimo na salon navtike v Izoli na razstavni prostor Elan Marine, kjer bo ob 16.00 uri Burin Yachting Club kot uradni zastopnik in prodajalec Elan jadrnic za Slovenijo predstavil uradno Slo premiero nove jadrnice Elan 310. Ob zvokih DJ Tita vas bomo pogostili in skupaj z vami nazdravili tudi jubilejni 60-ti obletnici proizvodnje Elan plovil.

Sobota, 26. september 2009

Burin Yachting Club vas vabi na regato IZOLA BOAT SHOW CUP & MEDICUS CUP
Start regate za POKAL SLOVENIJE je predviden ob 11.00 uri v akvatoriju pred Izolo. Športnemu delu prireditve bo sledil družabni – druženje v Bar&Restaurant »MOBY DICK«, kjer bo potekala priložnostna pogostitev in podelitev pokalov najboljšim na regati. Za zaključek jadralnega dneva se bodo jadralke in jadralci prepustili ritmom glasbene skupine PERPETUUM JAZZILE na koncertu v Izoli.

Nedelja, 27. september 2009
Burin Yachting Club vabi v Izolo najmlajše jadralke in jadralce na regato v razredu OPTIMIST. Regata MAX CUP 09 ima predviden startni signal ob 11.00 uri. Po regati bo za vse jadralke in jadralce, starše in spremljevalce organizirano druženje – zabava s pogostitvijo in glasbeno gostjo ANIKO HORVAT.

Vljudno vas vabimo na salon navtike v Izoli na razstavni prostor Elan Marine, kjer bo Burin Yachting Club kot uradni zastopnik in prodajalec Elan jadrnic za Slovenijo predstavil uradno Slo premiero nove jadrnice Elan 310.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply