Itak Rajd Pokal 2008 se bliža vrelišču

FINALE SERIJE V SOBOTO, 6. SEPTEMBRA V LJUBLJANI

Bilo je napeto, spektakularno in zabavo. Toda vrhunec šele prihaja! V soboto se bo v Ljubljani zaključila serija Itak Rajd pokal, največje pokalno tekmovane v disciplinah štirikros z gorskimi kolesi, BMX ter seveda v trikih. Vse to in še več v soboto, 6. septembra ob 18:00 v Fun Sports Rajd parku ob križišču Linhartove in Stolpniške ulice (Športni park Bežigrad, poleg centra Soča).

Za nami sta že dve dirki v Ljubljani in ena v Ajdovščini, četrta ter hkrati zadnja dirka serije Itak Rajd pokal 2008 pa nas čaka 6. septembra. Na dosedanjih prireditvah smo videli izjemne trike, tudi nekatere najtežje kar sploh obstajajo, na dirkah v štirikrosu in BMX-u pa veliko spektakularnih prehitevanj in tesnih odločitev.

Pred zadnjo dirko si na hitro poglejmo kaj lahko pričakujemo od posamezne discipline:
Itak trik – Največji denarni sklad v sezoni bo pritegnil vse najboljše skakalce iz Slovenije in okolice in po intenzivnem učenju novih trikov lahko znova pričakujemo spektakularno akcijo. Pripravite se na visoke salte in nore vrtavke s kolesi!
Štirikros z gorskimi kolesi – Prav nič še ni odločeno, saj v igri za skupno zmago v najmočnejši moški kategoriji najboljše štiri tekmovalce loči le nekaj pik, možni pa so še preskoki na vrh iz ozadja. V soboto bo šlo na nož, saj je v igri večna slava in bogat nagradni sklad!
BMX – V sredo in četrtek premierno na olimpijskih igrah v Pekingu, v soboto v Ljubljani! Prerojena disciplina je znova močno prisotna tudi pri nas, tekmovanja pa vedno nepredvidljiva in napeta. Se v generaciji mlajših skriva nov olimpijski prvak? (Štart dirke v disciplini BMX ob 14:00!)

Seveda nismo pozabili na dirko najmlajših ter na zabavo za vse obiskovalce (bazen, trampolin …), po tekmovanju v skokih Itak Trik pa nas čaka velika podelitev z razglasitvami vseh zmagovalcev letošnje sezone.

Pridruži se nam v soboto popoldne in si oglej nore trike s kolesi!

Grega Stopar


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply