Itak Freestyle Week 2011

Po lanskem Freestyle Weeku, so preprosto morali pripraviti za vse še večjo različico zabave za mlade. Itak Freestyle Week bo na sporedu od 23.-27.03.2011, pričakujemo deskarje in smučarje iz Slovenije, Hrvaške, Avstrije, Madžarske in širše. Zabava na snegu z Elanom, velika snežna blazina in Bandidos Freestyle Desant, koncerti in žuri do jutra…

ITAK FREESTYLE WEEK je 5 dnevni dogodek za mlade in zabave željne, ki je namenjen smučarjem, borderjem, ter vsem ostalim uživačem na snegu iz Slovenije in tujine..
 
ITAK FREESTYLE WEEK je:

* super velik snežni park
* Dj-ji in snežni partiji na smučišču
* Bandidos Freestyle Desant (big air bag)
* Elan Spin & Style kontest in brezplačen test Elan zimske opreme
* glasbeni nastopi na snegu in v diskoteki
* razglasitev zmagovalcev slovenskega zimskega natečaja ITAK DŽABEST TRIK in ELAN DESIGN YOUR FREESKIS
* Študentska dirka

V času Freestyle Weeka bodo nastopili znani glasbeni gosti, ki bodo čez dan in zvečer poskrbeli, da boste v akciji.

Glasbeni gosti bodo na sporedu čez dan na smučišču, zvečer na vrhu Rogle in seveda na afterpartijih v diskoteki.  Osrednje glasbeno dogajanje bo potekalo v petek in soboto, kar pa ne pomeni, da bo ostale dni manj zanimivo. Vseh pet dni bodo na Itak Freestyle Weeku prisotni P4B dj’s.

25.03.
S.A.R.S.
Superhiks
EmKej z bandom

26.03.

Slon in Sadež rokenrol orkester

27.03.
Heretic

Po lanskem Freestyle Weeku, so preprosto morali pripraviti za vse še večjo različico zabave za mlade. Itak Freestyle Week bo na sporedu od 23.-27.03.2011, pričakujemo deskarje in smučarje iz Slovenije, Hrvaške, Avstrije, Madžarske in širše. Zabava na snegu z Elanom, velika snežna blazina in Bandidos Freestyle Desant, koncerti in žuri do jutra… ITAK FREESTYLE WEEK je 5 dnevni dogodek za mlade in zabave željne, ki je namenjen smučarjem, borderjem, ter vsem ostalim uživačem na snegu iz Slovenije in tujine.. ITAK FREESTYLE WEEK je: * super velik snežni park * Dj-ji in snežni partiji na smučišču * Bandidos Freestyle Desant (big air bag) * Elan Spin & Style kontest in brezplačen test Elan zimske opreme * glasbeni nastopi na snegu in v diskoteki * razglasitev zmagovalcev slovenskega zimskega natečaja ITAK DŽABEST TRIK in ELAN DESIGN YOUR FREESKIS * Študentska dirka V času Freestyle Weeka bodo nastopili znani glasbeni gosti, ki bodo čez dan in zvečer poskrbeli, da boste v akciji. Glasbeni gosti bodo na sporedu čez dan na smučišču, zvečer na vrhu Rogle in seveda na afterpartijih v diskoteki. Osrednje glasbeno dogajanje bo potekalo v petek in soboto, kar pa ne pomeni, da bo ostale dni manj zanimivo. Vseh pet dni bodo na Itak Freestyle Weeku prisotni P4B dj’s 25.03.2011 S.A.R.S. SUPERHIKS EMKEJ z bandom 26.03.2011 Slon in Sadež rokenrol orkester Glasbena zasedba, ki že leta spravlja ob živce ljudi s posluhom, njihovehčere pa ob dobro ime, je zvezda stalnica slovenskih glasbenih prizorišč -od festivalov, klubov ter živinskih sejmov do porok in pogrebov – Slon inSadež rokenrol orkester je skupina, ki garantirano spravlja pokonci vseprisotne in psihično odsotne s svojo simpatično glasno rok glasbo, ki pa ševedno, na veliko žalost vseh pravih rokerjev, vključuje inteligentna inzanimiva besedila. NEDELJA 27.03. HERETIC Glasbeni krivoverci, poznani pod imenom »Heretic« so konec leta 2008 izdali svoj prvi »thrash/groove metalski« EP »From Anger To Pain« s petimi pesmimi. Da ne gre za še eno muho enodnevnico, lahko fantje dokažejo z bogatimi odrskimi izkušnjami tako na slovenskih kot tujih tleh, saj so bili deležni nastopov na večjih slovenskih festivalih in manjši turneji na Norveškem.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply