Itak Freestyle Desant 2010

Letošnja eskadrilja se ne bo zbrala v kakšnem izmed mestnih središč, kot pred leti v Mariboru in Ljubljani, temveč v Quiksilver Snow Parku v Kranjski Gori, kjer jih čaka nov "kicker" v zgornjem delu, kar pomeni pestro linijo in nore trike…

V dnevih druženja od 4. do 7. marca 2010 boste lahko svoj desant izvedli v Slope Style-u in Big Air-u. Postali boste lahko članski državni prvak ali mogoče tudi skupni zmagovalec obeh disciplin, kar pomeni, da dobite naziv generala Freestyle Desanta 2010!
Zagotovljene so bogate materialne nagrade, general Freestyle Desanta 2010 pa se bo lahko veselil primerne denarne nagrade…

Smučarji nove šole bodo v soboto 6. marca 2010 zvečer v nočni operaciji pokazali kaj znajo. V družbi dobre glasbe in zabave, ki bo zagotovo divja, saj se bodo pridružili študentje iz vse Slovenije, ki imajo ta dan v Kranjski Gori univerzitetno državno prvenstvo v smučanju in deskanju na snegu… Akcija in zabava sta zagotovljeni.

Pripravite uztrezno "oborožitev" in desant na Kranjsko Goro!


Četrtek, 4. marec:

* uradni dan prihodov
* priprava parka
* trening
* 18.00: sestanek vodij ekip (Hotel Larix)

Petek, 5. marec:
* trening
* 18.00: sestanek vodij ekip (Hotel Larix)

Sobota, 6. marec:
* 9.00 – 16.00: tekmovanje Slope Style
* 18.00: sestanek vodij ekip (Hotel Larix)
* 19.00: razglasitev zmagovalcev in podelitev nagrad + koncert bosanske skupine Dubioza Kolektiv

Nedelja, 7. marec:
* 9.00 – 16.00: tekmovanje Big Air
* 16.30: razglasitev zmagovalcev in podelitev nagrad

Letošnja eskadrilja se ne bo zbrala v kakšnem izmed mestnih središč, kot pred leti v Mariboru in Ljubljani, temveč v Quiksilver Snow Parku v Kranjski Gori, kjer jih čaka nov “kicker” v zgornjem delu, kar pomeni pestro linijo in nore trike… V dnevih druženja od 4. do 7. marca 2010 boste lahko svoj desant izvedli v Slope Style-u in Big Air-u.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply